2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

selam kizlar ben de bu cumartesi doktora gidicem. tahliller istemisti hepsi tamamlandi, sonuclari gostericem. hersey yolunda baslayabiliriz derse subat adetimden sonra transfer olacak buyuk ihtimalle. benim ilk denemem negatifti 1 tane 5. gun embriyosu transfer edilmisti olmadi malesef. simdi 4 tane dondurulmusumuz var 5. gun embriyolari onlarla 2. denemeyi yapicaz insallah. bu sefer 2 tane koydurmak istiyorum doktorum da tamam derse. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah emeklerimiz bosa cikmaz :dua:
Aminnn hadi inşallah başlarsın canısı.... :)

Kızlar bende şimdi regl oldum :halay: Sizce yarın mı tedaviye başlamak İçin gideyim yoksa Cumartesi mi ? adetin 2.günü yarın mı sayılır ? Kafam çok karıştı :işsiz::KK200:

Kızlar bende şimdi regl oldum :halay: Sizce yarın mı tedaviye başlamak İçin gideyim yoksa Cumartesi mi ? adetin 2.günü yarın mı sayılır ? Kafam çok karıştı :işsiz::KK200:
2. Veya 3. Günü gel diyolarya ona göre yarında gidebilin cumarteside... geç olmaz yani.... ben akşam olmuştum ertesi günü gitmiştim bugun 2. Günün demişti...

Bugün leke şeklinde geliyorsa yarın birinci günün sayılıyor. Eğer bugün aktif kanama varsa bugün birinci gün sayılıyor canım. Tedaviye 2.gün başlanıyor

Doktorumla bu akşam görüştüm kızlar ben de yarın inşallah tedaviye başlıyorum Dondurulmuş embriyolarım mevcut gecen senenin mahsülleri:KK48:
15 gün sonra transferim olacak bir terslik olmazsa yarın inşallah muayene de :dua:

kızlar merhaba benimde tedavim şubat ayında yani şubatın 5 ignelere başlıyorum buyuk ihtimalle 15 gibi transferim olur hersey yolunda giderse insallah.bubarada 2 ci denemem ilki malesef negatif

Ben de Şubat ayında herşeye baştan başlıyorum. Yalnız bu iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz merak ediyorum???

Merhaba . Benim de 3. Denemem olacak .uzun protokol uygulanıyor şuan Doğum kontrol hapı ile başladık bakalım 8 Şubat ilk randevu . Muhtemelen transfer Şubat sonu ya da Mart başında olur . Bu şekilde tedavi olan var mı acaba hiç ?

Back
X