- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
Evet transfer çok kolaymış... idrara sıkışık gidip hop 5 10 dakika arası sürmeden bebişleri koyuyolarmış.... :) şubat 20 25 arası yaşıcam inşallah :) kurs fikri süper olmuş...inşallah canım ya hepimizin amacı duası belli rabbim görsün çabalarımızıen sıkıntılı olan opuymuş zaten transfer daha kolaymış.biz çok güçlüyüz emin ol ve inan herşey çok güzel olacak diye.bende ohss olurum diye çok korkuyorum pkolularda olabiliyormuş
. ben evde durup kafayı yemektense kursa başladım bisürü bayan arkadaş edindim hemde bana yürüyüş oluyor git gel oyalanıyorum bi şekilde.çalışmıyorsan eğer sende bi araştır beklemek beni daha çok yıpratıyor bende böyle bi çözüm buldum iyi geliyor
![]()
en sıkıntılı olan opuymuş zaten transfer daha kolaymış.biz çok güçlüyüz emin ol ve inan herşey çok güzel olacak diye.bende ohss olurum diye çok korkuyorum pkolularda olabiliyormuş
. ben evde durup kafayı yemektense kursa başladım bisürü bayan arkadaş edindim hemde bana yürüyüş oluyor git gel oyalanıyorum bi şekilde.çalışmıyorsan eğer sende bi araştır beklemek beni daha çok yıpratıyor bende böyle bi çözüm buldum iyi geliyor