• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Kızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah:KK200:
Yaaaaa canımmm benim gözün aydınnn çok sevindim😀😀😀hayırlısıyla kucağına da al inşallah :KK200::KK200:

Kızlar pozitif çıktı çok şükür☺ Hem çok mutluyum hem negatif alan arkadaşlarım için içim buruk hepimizin imtihanı ayrı ayrı ama en sonunda hep beraber yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah:KK200:
Canım yaa cok sevindim hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza

Hayırlı olsun canımm🌸 tam beklediğim gibi❤️ Sağ Salim hayırlısıyla al kucağına inşallahhh

Back
X