• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Bel ve ara ara kasiklarimda sancı oluyor.ilaclardanda olabilir.Karnim morardı hep kan sulandiricı yapıyorum hergün 1 tane
Bende kan sulandirici ve düşük ignesi vuruluyorum göbekten.ama kan sulandirici canımı yakıyor yahu ona bi alışamadım
[/QUOTE]
Benimde çok ağrıyor ya

Kızlar özel poliklinikte ben doktora bile görünmedim, acilden de giriş yaptırmadım, geçen sene dış gebelikten dolayı belki 30 test yaptırmışımdır, kanda gebelik testi yaptıracağım deyince laboratuvar direkt yaptı bana hep, kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz rahat olun😂
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin.Darisı bizlere inşallah :anneadayı:

Merhabalar bende sonuç bekliyorum zaman geçmiyor bir türlü 4 martta transfer oldum pazartesi test yaptiracagim ya benim 4 tüp bebeğim malasef yine hiç belirti yok sizlerin varmıydı?

Merhabalar bende sonuç bekliyorum zaman geçmiyor bir türlü 4 martta transfer oldum pazartesi test yaptiracagim ya benim 4 tüp bebeğim malasef yine hiç belirti yok sizlerin varmıydı?
Merhaba ben salı günü pozitifi almama rağmen hala belirgin bir belirtim yok o yüzden moralini bozma kötüyü aklına getirme canım :KK200:

Back
X