2019 tüp bebek başlayanlar

Merhaba benim de geçen hafta transferim yapıldı şimdi bekleme aşamasındayım yarın 9. Gün kanda baktırmayı düşünüyorum 😞 yada gidip şuan test alsam mı çok kararsızım

Merhaba benim de geçen hafta transferim yapıldı şimdi bekleme aşamasındayım yarın 9. Gün kanda baktırmayı düşünüyorum 😞 yada gidip şuan test alsam mı çok kararsızım
Benim bugün 6. Günümdü valla duramadım çok silik çıktı bence al bekleme evde yap 12. Günü zaten kan baktırcaksın arkadaşım inşaallah pozitifi görürsün hiç umutsuzluğa kapılma

Ben şu ucuz testlerden yaptım negatif çıktı. Bir de benim 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosu? İnşallah yarın kanda çıkar. Bunu çok ciddiye almak istemiyorum..

Ben şu ucuz testlerden yaptım negatif çıktı. Bir de benim 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosu? İnşallah yarın kanda çıkar. Bunu çok ciddiye almak istemiyorum..
Canım benimde 3. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi 5 liralık teslerden aldım ben

Aminnn insallah Allah'ım cabalarimizi boşa cikarmasin...6.gunde silik cizgimi gördün ne güzel ben cesaret edemiyorum ilk denemeden sonra bunda daha güvensizim sanki ..cumartesimi oldu transferin benim pazar oldu yarın 6.gunum bendemi denesem ki dün düşük iğnesi vuruldum 2 günde bir kan sulandırıcı vuruyorum sizin sureciniz nasıl ilerliyor

Aminnn insallah Allah'ım cabalarimizi boşa cikarmasin...6.gunde silik cizgimi gördün ne güzel ben cesaret edemiyorum ilk denemeden sonra bunda daha güvensizim sanki ..cumartesimi oldu transferin benim pazar oldu yarın 6.gunum bendemi denesem ki dün düşük iğnesi vuruldum 2 günde bir kan sulandırıcı vuruyorum sizin sureciniz nasıl ilerliyor
Evet silik çizgi var cumartesi oldum transfer benim günlük kan sulandırıcı iğne oksapar ve ecospirin kullanıyorum ayrıca progestan sabah akşam fitil olarak

Arkadaşlar hangi şehirde yaşıyorsunuz birde hangi merkezlerde tedavi oldunuz

Evet silik çizgi var cumartesi oldum transfer benim günlük kan sulandırıcı iğne oksapar ve ecospirin kullanıyorum ayrıca progestan sabah akşam fitil olarak
İnşallah hamilesindirr canım belki bu kadar erken silik çıkması ikizlerdir yaaaa ...bende clexane 4000 iğne yapıyorum 2 günde bir progestan günde 3 kez 2 tane

İnşaallah canım hayırlısı olsun hakkında bugün test yaptım transferimin 6. Günü ikinci silik çıktı ama bilmiyorum
Merhaba tek embriyo mu transfer edildi ve bu tek çift neye göre belirleniyo acaba bilgi verir misiniz

Merhaba canım bana hep 2tane embriyo konuldu sanırım embriyonun çokluğuna ve kalitesine göre belirleniyor başka sorun yoksa..

Merhaba canım bana hep 2tane embriyo konuldu sanırım embriyonun çokluğuna ve kalitesine göre belirleniyor başka sorun yoksa..
Benim bir oğlum var 31 yaşındayım ikinci olmuyo tüp bebek için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ama tek konulacaksa zaten istemiyorum çift embriyo istiyorum gideceğim yer bana bunun bilgisini verebilir mi acaba gitmeden

Back
X