Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım hayırlısı olsun hakkında bugün test yaptım transferimin 6. Günü ikinci silik çıktı ama bilmiyorumBen Nisan adetimle birlikte başlayacağım inşallah.
İnşallah tutunmuştur minnoşun sana. Rabbim yardımcımız olsun.İnşaallah canım hayırlısı olsun hakkında bugün test yaptım transferimin 6. Günü ikinci silik çıktı ama bilmiyorum
Amin inşaallah canım isteyen herkese rabbim nasip etsinİnşallah tutunmuştur minnoşun sana. Rabbim yardımcımız olsun.
Benim bugün 6. Günümdü valla duramadım çok silik çıktı bence al bekleme evde yap 12. Günü zaten kan baktırcaksın arkadaşım inşaallah pozitifi görürsün hiç umutsuzluğa kapılmaMerhaba benim de geçen hafta transferim yapıldı şimdi bekleme aşamasındayım yarın 9. Gün kanda baktırmayı düşünüyorumyada gidip şuan test alsam mı çok kararsızım
Canım benimde 3. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi 5 liralık teslerden aldım benBen şu ucuz testlerden yaptım negatif çıktı. Bir de benim 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosu? İnşallah yarın kanda çıkar. Bunu çok ciddiye almak istemiyorum..
Hayırlısı olsun canım inşaallah bebişin sana sımsıkı tutunur hepimiz birbirimize dua edelim inşaallahBenimde 5.gunum kızlar 2.denemem 3.gun embriyosu transfer edildi istirahatteyim![]()
Evet silik çizgi var cumartesi oldum transfer benim günlük kan sulandırıcı iğne oksapar ve ecospirin kullanıyorum ayrıca progestan sabah akşam fitil olarakAminnn insallah Allah'ım cabalarimizi boşa cikarmasin...6.gunde silik cizgimi gördün ne güzel ben cesaret edemiyorum ilk denemeden sonra bunda daha güvensizim sanki ..cumartesimi oldu transferin benim pazar oldu yarın 6.gunum bendemi denesem ki dün düşük iğnesi vuruldum 2 günde bir kan sulandırıcı vuruyorum sizin sureciniz nasıl ilerliyor
İzmir'de özel muayenehaned tedavime başladım Dr salim sehirali operasyonlarımi Tavmergen ozel tüp bebekte oldumArkadaşlar hangi şehirde yaşıyorsunuz birde hangi merkezlerde tedavi oldunuz
İnşallah hamilesindirr canım belki bu kadar erken silik çıkması ikizlerdir yaaaa ...bende clexane 4000 iğne yapıyorum 2 günde bir progestan günde 3 kez 2 taneEvet silik çizgi var cumartesi oldum transfer benim günlük kan sulandırıcı iğne oksapar ve ecospirin kullanıyorum ayrıca progestan sabah akşam fitil olarak
Merhaba tek embriyo mu transfer edildi ve bu tek çift neye göre belirleniyo acaba bilgi verir misinizİnşaallah canım hayırlısı olsun hakkında bugün test yaptım transferimin 6. Günü ikinci silik çıktı ama bilmiyorum
Benim bir oğlum var 31 yaşındayım ikinci olmuyo tüp bebek için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ama tek konulacaksa zaten istemiyorum çift embriyo istiyorum gideceğim yer bana bunun bilgisini verebilir mi acaba gitmedenMerhaba canım bana hep 2tane embriyo konuldu sanırım embriyonun çokluğuna ve kalitesine göre belirleniyor başka sorun yoksa..