2019 tüp bebek başlayanlar

Benim bir oğlum var 31 yaşındayım ikinci olmuyo tüp bebek için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ama tek konulacaksa zaten istemiyorum çift embriyo istiyorum gideceğim yer bana bunun bilgisini verebilir mi acaba gitmed

Canım çok embriyon oluşursa 2 tane transfer ediliyor ama 1 tane olursa Dr soruyor birtaneyi transfer edelimmk diye benim ilk denemede 3 tane embriyon oluştu 2 tane transfer edildi ama tutmadı bir tane a kalite dondurulmuş embriyoyu Dr sordu tekmi transfer edeyim yoksa tekrar tedaviye başlayalım mı dedi bizde tekrar tedaviye başladık bu tedavide de 2 embriyo oluştu onları transfer etti birtane donmuş yine kaldi şuan beklemedeyiz yine olmassa tek olanı transfer edecek

İnşallah hamilesindirr canım belki bu kadar erken silik çıkması ikizlerdir yaaaa ...bende clexane 4000 iğne yapıyorum 2 günde bir progestan günde 3 kez 2 tane
İnşaallahh canım bu cuma günü Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım senin iğnelerin yakıyormu birde benimki göbekden vurduğum yer kızamık çıkarmış gibi lekeler oluyor

Aşı
İnşaallahh canım bu cuma günü Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım senin iğnelerin yakıyormu birde benimki göbekden vurduğum yer kızamık çıkarmış gibi lekeler oluyor
Amin inşallah ya😢 evet çok yakıyor benimde belli bir süre kaşınıyor yeri ama öyle kızarıklık yapmıyor ..yan etkisi olabilir seninkinin

Merhaba arkadaşlar tüp bebek başlayanlar başlayacaklar birbirimize destek olalım neler yaptınız nasıl bir süreçten geçtiniz
Merhabalar tam da istediğim bir konu olmuş bende başladım tedavilere 7 gün oldu umarım hayırla sonuçlanır .. ve şunu anladım ki bu durumu sadece gerçekten yaşayanlar anlar . Çok zor bi süreçmiş.. hem duygusal anlamda hem korkular hayaller hepsi birbirine karıştı .. umarım hepimiz mutlu dönüşler yaparız

Bir
Merabalar bende tup bebek tedavisine baslamistim trabsferim 13 martta yapildi.5.gun embiriyosu
Bugun 9.gundu test yapildi bugun betam 16.42.
Sali gunu yani 14.gun tekrarlancak kan testim.hayirli sonuclar alirsiniz insallah hepimiz..
Sormak istediginiz bisi varmi?
İnşallah yükselir ve güzel haberlerini duyarız .. bende heyecanla transfer gününü bekliyorum .. geçmek bilmiyor zaman yumurtalar 14 mm olmuş transfer gününü söylemediler henüz Pazartesi kontrol var .. iğneler ve zaman can sıkıcı olmaya başladı inşallah bekleme moduna sizin gibi biran önce geçerim .. bi kaç şey sorabilir miyim ?

Bir

İnşallah yükselir ve güzel haberlerini duyarız .. bende heyecanla transfer gününü bekliyorum .. geçmek bilmiyor zaman yumurtalar 14 mm olmuş transfer gününü söylemediler henüz Pazartesi kontrol var .. iğneler ve zaman can sıkıcı olmaya başladı inşallah bekleme moduna sizin gibi biran önce geçerim .. bi kaç şey sorabilir miyim ?
Tabikide sorabilirsiniz..
Inanirmisiniz en kolay gecen yumusrta toplama ve transfer gunune kadar olan zaman trabsferden sobraki 14 gun zor geciyor

Back
X