- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.562
- 348
- Konu Sahibi perikanadi
- #5.161
Evet kizlar 29.haftada bir cengaverlik yapip salon camini bari icten siliyim dememle 3 gun evde kasilmalarimin artmasi ve rahmimde ki igne batmalari sonucunda bi aksam acile gideyim dedim ve sancilar cikti rahimagzi dusmus 25mm acil yatis denildi 4 gun yattim kasilmalarim asla gecmedi her nst kagidina bakip doktor (elimden bisey gelmez dercesine bi ifadeyle) devam ediyo kasilmalarin diyodu. 4 gunun sonunda rahimagzi 24-25mm kalarak kisalmadigi icin evime ciktim ilaclarimi duzenli kullandim ki buna gece 4 de bile kalkip icmek dahil. O kadar alistim ki kasilmalarima artik ayy kasiliyo vs. Gibi tepkiler veremez oldumOrkide_sever 29 dan beri kullanıyor şimdi 36 haftalık oldular hala doğurmadı :) o da nidicard kullanıyor :) pozitif ornegimiz bizim o :)
Olumsuz dusunme benimde kasılmalarım var daha bu haftada. bende adalat kullanıyorum . Stres yapınca daha çok olduğunu farkettim .
Velhasil-kelam bu surecte once rabbime guvenin.
her zaman hayirlisi demeyi unutmayin.
pozitif olun.
kasilmalarinizla arkadas olun.
bebislerinizle konusun.
ne isin var erkenden gelipte biseye benzemiyo buralar hem hic bisey hazir bile degil nerde yatacan diye telkinde bulunun
insallah sizlerde bizim gibi son gunlerinizi gorur hayirlisiyla dogurur cise gidicek 1 saniye icin yalvarirsiniz aminn
Son düzenleme: