• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel şeyler demiş doktor canım, sen de sakince stressiz bi şekilde hem diyey yap hem çocuk iste, hiç sıkıntı yok. Zihnen rahatlaman çok önemli. Hep duyuyorız. "Tam umudumu kestim, artık amannn olursa olur olmazsa olmaz" dedim hamile kaldım cümleleirni. Stres çok etkili demek ki.
Çok sevindim canım benim kafanı rahat bırak bir kere oldu gene olur allahın izniyle öyle düşünm :))
Aynen kızlar bende svndm bklm hyrlisi

Böyle çıktı

Eklentiler

• 15452233032084215120228800069327.webp
    15452233032084215120228800069327.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
En iyisi canım bende üniye kadar içmedim sonra arkadaş çevresiyle tirkayisi oldum
5 yıl önce 2 hafta içtim. Kendi isteğimle. Az biraz depresyondaydım. :))) dağıtmıştım kendimi. Sonra 2 hafta sonunda tiksinti geldi. Sigara maceram bu kadar :) arada keyif için yakasım geliyor ama eşim de içmez. Yanına da yaklaştırmaz içersem. Içmiyorum o yüzden :)

5 yıl önce 2 hafta içtim. Kendi isteğimle. Az biraz depresyondaydım. :))) dağıtmıştım kendimi. Sonra 2 hafta sonunda tiksinti geldi. Sigara maceram bu kadar :) arada keyif için yakasım geliyor ama eşim de içmez. Yanına da yaklaştırmaz içersem. Içmiyorum o yüzden :)
En güzeli benim eşimde içiyor o yüzden bırakamıyorm. Bide ben aileden uzaktayım annemle telle konuşurken illa o sigara yanacak :)

Back
X