• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayı:KK70:herkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum :KK66:

Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama:KK66:

3 yılı aştık canım. Sen??

Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.

Geçmiş olsun canım. ❤️Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.

7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?

Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım:sopa:

hoşgeldin nasılsın çizkekim :KK66:
Sayısı 41 gün okunsa mükkemel olr bnde öyle niyet ettim inşaAllah

Aşkk olsun sena burdakilere kendini pazarlıksız gösterdin amaa :KK43:

Oyyy senin hamişliğini seveyim kız, önceden burayı sen beklerdin artık uyuyakalıyorsun. Ama bu halin çok daha güzel❤️❤️

Yaaa neden ki.... :KK43:
sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersin;)

Sayısı falan var mı canım, allah kabul etsin bu arada. Ben de şu elmaya okuycaz diye kaç aileye taşıdım elmayı:KK70:herkese de söyleyemiyorsun, istanbul gibi bi yerde ordan oraya elma okuttum :KK66:

Aynen canım taa en başında demişlerdi. Bunlar böyle yaparsa biz hamiş olunca nası koyucaz. Siz koyun ki biz de koyarız dimi ama:KK66:

3 yılı aştık canım. Sen??

Sen bilirsin bu konuda hiç ısrar etmem yapma diye.

Geçmiş olsun canım. ❤️Ayy kız o da neymiş hemen girip bakayım.

7-8 gün olmuş canım baya erken gibi. Testin matkası neydi? Sena belirti falan yaşadın mı?

Kızz töbeee yarabbim. Hayır konuşsana canım:sopa:

hoşgeldin nasılsın çizkekim :KK66:
Allahım senin niyetinide kabul etsnn canm bnm şifa olsnn

sag ol seymosum sanada cok yakisacak. rabbim o gunu bana gostersin:KK66:
Kendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin. ❤️❤️

sen yine iyi karşılandın canım benle Kutsalsekerpare Kutsalsekerpare ilk buraya girdiğimizde kimse bizi takmamıştı bile :KK70: :KK70:
Hadiii ya kötü olmuş ama şöyle düşün hani. Lisede yada üniversitede bi kız görürsün hiç hoşlanmazsın felan sonra can ciğer olursun sizinkide o hesap olmuştur şuan gayet hoş görünüyorsunuz ❣️❣️ :)

Kendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin. ❤️❤️
oyyy şeymam ne güzel konuştun öyle gönlü güzel arkadaşım ❤️❤️ Rabbim en güzelinden sana ve hepimize nasip etsin inşallah ❤️

Back
X