Merhaba canım gerçekten zor bir bebek bestecik farkettim ama bi düzen kurman gerek mesela sabah uykularını düzene koymalısın sonra akşam en geç 9 gibi karanlık odaya geçmelisin bu başlarda çok uzun saatler alabilir ama bir süre sonra karanlığa geçince uyuması gerektiğini anlıyacaktır şuan beste o düzene alışmış o yüsden uyumuyor uyumadıpı için aşırı yoruluyor, bu yüzdende gece çok sık uyanıyor bizim aksimize bebekler çok yorulunca iyi uyumazlarr uykularını alamadıkları için çok sık uyanırlar gündüz uykusunu iyi alan bebek ve tabi karnı iyi doyan bebek gece 1 maksimum 2 kere uyanır kuzum yani tabi istisnalarda vardır ama genelolarak bebekler böyle bunu akıl vermek için yazmadım sadece dinlenememiş annenin ne kdr kötü olabiliceğini anlayabiliyorum uykunu almadıgın için aşırı yoruluyorsun enerjin bir süre sonra bitiyodur bak gerçekten belli saatler koy kendine o saatlerde al besteyi git odaya birsüre cok zorlıcaktır ama düzene giricektir inşallah tabi.
Canım hiç kulak ağrısı olmadı sanırım bi uykusu geldiğinde eli kulağına gidiyor bide şu diş zamanında kulağıyla çok oynuyordu ama seninki neden bilmiyorum inşallah sorunu yoktur