Biz senle aynı gidiyoruz ben de 6+5 teyim ve kötü olmaya başladım. Kusma yok ama midem sürekli bulanıyor ve sürekli hasta gibi yatıyorum. Çok kötü bir his gerçekten. İşin garibi benim de dün başladı bu halimKızlar selam ne güzel hafif geçiyor diyordum ki dünden beri inanılmaz bir mide bulantısı ve hazımsızlık başladı6+5’teyim şuan. Sizlerde var mı herhangi bir belirti?
Çok geçmiş olsun sana da canım.Biz senle aynı gidiyoruz ben de 6+5 teyim ve kötü olmaya başladım. Kusma yok ama midem sürekli bulanıyor ve sürekli hasta gibi yatıyorum. Çok kötü bir his gerçekten. İşin garibi benim de dün başladı bu halim
Sen de benim gibi çalışan annesinÇok geçmiş olsun sana da canım.Bende öyleyim tüm hafta sonu yattım işe nasıl gideceğim diye düşünüyorum Bebişler sağlıkla gelsin başka dileğim yok Elimizden geldiğince hafifletmeye çalışacağız bulantıyı
Amin insallah 3 ay geçse rahatlarız belkiBenim de aynı malesefAkşam 9’da uyuyorum. Yemek yemeye korkar oldum. Allah hepimize kolaylık versin. Ben yoğurt yedim biraz ferahlattı.
Hadi ya o kadar mı kötüsün?Kızlar selam,
Neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor? Benim mide bulantılarımla başım belada. Doktorum Lady Feliz diye bir ilaç önerdi. Kullanan var mı aranızda?
Valla baya zorladı canım. Ama şuan bende de biraz azalma var günde bir adet bu haptan kullanıyorum. Bugün kontrolümüze gittik. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra 10. haftada NIPT testi için gideceğim. İkili test yerine biraz pahalı ama onu seçmeyi düşünüyorum. Oran (%99,95miş.)Hadi ya o kadar mı kötüsün?benim uyku ve yorgunluktan başka bir sıkıntım yok çok şükür. Mide bulantım 7. hafta hafif oldu ve geçti artık yaşamıyorum çok şükür Ama iştahım çok açık doğal olarak kilo alıyorum sürekli
Valla baya zorladı canım. Ama şuan bende de biraz azalma var günde bir adet bu haptan kullanıyorum. Bugün kontrolümüze gittik. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra 10. haftada NIPT testi için gideceğim. İkili test yerine biraz pahalı ama onu seçmeyi düşünüyorum. Oran (%99,95miş.)
Aman geçsin de bulabtınTestler hakkında bir bilgim yok canım daha. Bana bir ay sonra gel dedi gittiğimde 12 haftalık olucam inşallah
Merhaba ayniyiz bende Kasım'da düşük yaptım ama kese oluşmamışti.arkasindan hamile kaldimMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende ağustos annesi olacam inşallah ben kasım2019 da kese bozukluğu nedeniyle düşük yaptım düşüktn sonra hiç adet görmedim şimdi 12 haftalık olduk yine bi korku inşallah bu sefer bişey olmaz dua edelim birbirimize
Merhaba ayniyiz bende Kasım'da düşük yaptım ama kese oluşmamışti.arkasindan hamile kaldim
Anladım.bebekle ilgili bir sıkıntı yok ama mide bulantilari hala devam ediyor.cok zorladı beni haftalardır.haftaya perşembe ikili tarama yapacak Dr ultrasonda kanda baktirmadim.bakalim 10 sene sonra anı bir kararla oldu kızım 9yasinda .hayırlısıyla alırız inşallah kucagimiza.Benim oluşmuştu ancak vajinal gördü kesen bozulmuş dedi şimdi nasıl geçiyor hamileliğin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?