İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsınbat in ikinci günü 63 tu 2 gün sonra 229 oldu benim.insallah boyle devam eder bende geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden Dr temkinli davranıyor
Bence normal değeriniz ben adetten 1 gün önce 10 ile öğrendim hatta lekelenmemde vardı yine kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm ama değilmiş çok şükür sadece takip edin değeriniz yükseldiğinde haftasını daha net anlarsınızMerhaba kızlar adetim 2 gün geçtikten sonra beta 55 çıktı düşük değil mi dedim de doktor yok normal dedi 5 ten sonrasında sorun yok 2 gün sonra yine kan testi yap dedi yarın kan vercem inşallah güzel Bi artış görürüm. Sorum şu 55 değer sizce ne kadarlık? Sat a göre 4. hafta bitti dediler
Bence normal değeriniz ben adetten 1 gün önce 10 ile öğrendim hatta lekelenmemde vardı yine kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm ama değilmiş çok şükür sadece takip edin değeriniz yükseldiğinde haftasını daha net anlarsınız
Teşekkür ederim insallah güzel sonuclar alırsınızKan verdim şimdi yarın alcam sonucunu inşallah artmıştır bakalım. Size de geçmiş olsun sağsalim alın kucağınıza inşallah
İnşAllahTeşekkür ederim insallah güzel sonuclar alırsınız
Değerim 148 olmuş canım doktor güzel dediTeşekkür ederim insallah güzel sonuclar alırsınız
Maşallah gayet güzel artmış sağlıkla gelişsin inşallahDeğerim 148 olmuş canım doktor güzel dediama ne kadarlık olduğu tam belli değilmiş
Aminn canım aynen öyle erken öğrenmiş oldukMaşallah gayet güzel artmış sağlıkla gelişsin inşallahsizde erken öğrenmiş oldunuz artık tatlı bekleyişler başladı yakında kaç haftalık olduğunu öğrenmiş olursunuz
Bende erken öğrendiğim için çok bekledim keseyi göreyim diye beklemek çok zorAminn canım aynen öyle erken öğrenmiş oldukhaftaya idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak bakalım görüncek mi kese inşallah görürüz
İnşAllah ya evet çok güzel Bi duygu yaşadım 1 kere çok şükürBende erken öğrendiğim için çok bekledim keseyi göreyim diye beklemek çok zor ☺ inşallah haftaya görürsün çok güzel bir duygu
Hayırlı olsun. Bu arada son adet tarihiniz nedir yani kaç haftalıkken kese ve kalp atışını duydunuzKızlar bugün kontrolümüz vardı. Az önce çıktık. Bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk.2 hafta sonra testler ve sat güncellemesi yapacağını söyledi doktorumuz biraz hızlı büyümüş bizimki
Sat 30 Ekim ben geçen hafta beta 2250 civarı 5+2 iken karından silikte olsa keseyi gördüm. Bugün gittiğimde 6+2’de hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk. Doktroum hızlı büyüdüğünü söyledi. Sat değiştirebilirmiş. İki hafta sonra gel ölçüp bakalım gerekirse doğum tarihini geriye çekeceğiz dedi.Hayırlı olsun. Bu arada son adet tarihiniz nedir yani kaç haftalıkken kese ve kalp atışını duydunuz
Gözün aydın canım ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah görmeyiKızlar bugün kontrolümüz vardı. Az önce çıktık. Bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk.2 hafta sonra testler ve sat güncellemesi yapacağını söyledi doktorumuz biraz hızlı büyümüş bizimki
Amin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın canım ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah görmeyi
Amin canım amiinn Allah isteyen herkese nasip etsinAmin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Anladım inşaallah hiç bir sorun problem olmadan sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırdınızSat 30 Ekim ben geçen hafta beta 2250 civarı 5+2 iken karından silikte olsa keseyi gördüm. Bugün gittiğimde 6+2’de hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk. Doktroum hızlı büyüdüğünü söyledi. Sat değiştirebilirmiş. İki hafta sonra gel ölçüp bakalım gerekirse doğum tarihini geriye çekeceğiz dedi.
Bende şuan tam 6. Haftamdayım ve midem çok kötü hiçbirşey yemek istemiyorum sürekli bulanıyor malesef yediklerim hep ağzıma geliyor tatlıyı çok severdim şimdi görmek bile istemiyorumKızlar selam ne güzel hafif geçiyor diyordum ki dünden beri inanılmaz bir mide bulantısı ve hazımsızlık başladı6+5’teyim şuan. Sizlerde var mı herhangi bir belirti?
Benim de aynı malesefBende şuan tam 6. Haftamdayım ve midem çok kötü hiçbirşey yemek istemiyorum sürekli bulanıyor malesef yediklerim hep ağzıma geliyor tatlıyı çok severdim şimdi görmek bile istemiyorumçok uyumaya başladım ve çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?