2020 AĞUSTOS Anneleri

bat in ikinci günü 63 tu 2 gün sonra 229 oldu benim.insallah boyle devam eder bende geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden Dr temkinli davranıyor
İnşallah canım sana da çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın kaç haftalık dediler peki sat a göre mi dediler haftasını

Bence normal değeriniz ben adetten 1 gün önce 10 ile öğrendim hatta lekelenmemde vardı yine kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm ama değilmiş çok şükür sadece takip edin değeriniz yükseldiğinde haftasını daha net anlarsınız

Kan verdim şimdi yarın alcam sonucunu inşallah artmıştır bakalım. Size de geçmiş olsun sağsalim alın kucağınıza inşallah

Değerim 148 olmuş canım doktor güzel dedi ama ne kadarlık olduğu tam belli değilmiş
Maşallah gayet güzel artmış sağlıkla gelişsin inşallah sizde erken öğrenmiş oldunuz artık tatlı bekleyişler başladı yakında kaç haftalık olduğunu öğrenmiş olursunuz

Maşallah gayet güzel artmış sağlıkla gelişsin inşallah sizde erken öğrenmiş oldunuz artık tatlı bekleyişler başladı yakında kaç haftalık olduğunu öğrenmiş olursunuz
Aminn canım aynen öyle erken öğrenmiş olduk haftaya idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak bakalım görüncek mi kese inşallah görürüz

Aminn canım aynen öyle erken öğrenmiş olduk haftaya idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak bakalım görüncek mi kese inşallah görürüz
Bende erken öğrendiğim için çok bekledim keseyi göreyim diye beklemek çok zor inşallah haftaya görürsün çok güzel bir duygu

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Az önce çıktık. Bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra testler ve sat güncellemesi yapacağını söyledi doktorumuz biraz hızlı büyümüş bizimki

Hayırlı olsun. Bu arada son adet tarihiniz nedir yani kaç haftalıkken kese ve kalp atışını duydunuz

Hayırlı olsun. Bu arada son adet tarihiniz nedir yani kaç haftalıkken kese ve kalp atışını duydunuz
Sat 30 Ekim ben geçen hafta beta 2250 civarı 5+2 iken karından silikte olsa keseyi gördüm. Bugün gittiğimde 6+2’de hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk. Doktroum hızlı büyüdüğünü söyledi. Sat değiştirebilirmiş. İki hafta sonra gel ölçüp bakalım gerekirse doğum tarihini geriye çekeceğiz dedi.

Gözün aydın canım ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah görmeyi

Anladım inşaallah hiç bir sorun problem olmadan sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırdınız

Kızlar selam ne güzel hafif geçiyor diyordum ki dünden beri inanılmaz bir mide bulantısı ve hazımsızlık başladı 6+5’teyim şuan. Sizlerde var mı herhangi bir belirti?

Kızlar selam ne güzel hafif geçiyor diyordum ki dünden beri inanılmaz bir mide bulantısı ve hazımsızlık başladı 6+5’teyim şuan. Sizlerde var mı herhangi bir belirti?
Bende şuan tam 6. Haftamdayım ve midem çok kötü hiçbirşey yemek istemiyorum sürekli bulanıyor malesef yediklerim hep ağzıma geliyor tatlıyı çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum çok uyumaya başladım ve çok halsizim

Benim de aynı malesef Akşam 9’da uyuyorum. Yemek yemeye korkar oldum. Allah hepimize kolaylık versin. Ben yoğurt yedim biraz ferahlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…