HoşbuldumHayırlı olsun hoşgeldinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 2.500 civarıydı geçen cuma azda olsa gördüm. Bu cuma tekrardan gideceğim kalp atışı ve karından daha net görmek için.
Canım hayırlı olsun. Ben henğz dr gitmedim dün 1500 dü beta, haftaya cumartesi dr gideceğim. Sen yarın karından kesenin gözüküp gözükmediğini bana söyleyebilir misin?Merhaba ağustos anneleriBende tahminimce ağustosta doğum yapacağım henüz 4 haftalık olduğunu tahmin ediyoruz o kadar erken öğrendim ki beklemek çok zormuş en güzeli geç öğrenmek ben daha önce kimyasal geçirdim bu ay yeniden hamileyim çok şükür 10.9 la öğrendim şuan değerim 3950 yarın keseyi görmeye gideceğiz sizler değeriniz kaçtayken keseyi gördünüz acaba?
Evet canım geçen cuma gittimÇok teşekkür ederimsiz gittiniz mi hastaneye hiç yakın zamanda
İnşâllahEvet canım geçen cuma gittimkeseyi gördüm. Ama benim beta hcg o kadar yüksek ilerlemiyordu. 4+2 de daha 400 dü. Sen hemen görürsün
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun canımCanım hayırlı olsun. Ben henğz dr gitmedim dün 1500 dü beta, haftaya cumartesi dr gideceğim. Sen yarın karından kesenin gözüküp gözükmediğini bana söyleyebilir misin?
Hayırlı uğurlu olsun güzel mutlu haberler alın inşallahMerhaba allah hepimizi sağlıklı gebelik ve doğum versin inşallah benim ikinci hamilelegin ilk gebeligim 6 ay önce çift boş keseyle sonlandırıldı inşallah bu sefer sağlıkla ilerler öyle hissediyorum inşallah yanılmam perşembe günü kan verdim 3565 cıktı değerim yarın ilk randevuma gidicem normalde 5+1 im bugüne göre ama erken yumurtlama ihtimalim çok yüksek bi kaç gün önde olabiliriz yarın doktora her ihtimale karşı kan sulandırıcı yı sorcam kullan derse başlıcam
Hayırlı uğurlu olsun güzel mutlu haberler alın inşallah
Canım doktora gittim bu aksam keseyi çok net gördü çok şükürCanım hayırlı olsun. Ben henğz dr gitmedim dün 1500 dü beta, haftaya cumartesi dr gideceğim. Sen yarın karından kesenin gözüküp gözükmediğini bana söyleyebilir misin?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahMerhaba allah hepimizi sağlıklı gebelik ve doğum versin inşallah benim ikinci hamilelegin ilk gebeligim 6 ay önce çift boş keseyle sonlandırıldı inşallah bu sefer sağlıkla ilerler öyle hissediyorum inşallah yanılmam perşembe günü kan verdim 3565 cıktı değerim yarın ilk randevuma gidicem normalde 5+1 im bugüne göre ama erken yumurtlama ihtimalim çok yüksek bi kaç gün önde olabiliriz yarın doktora her ihtimale karşı kan sulandırıcı yı sorcam kullan derse başlıcam
Hay
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah❤ Sizinle hemen hemen aynı haftalarımız bende bugün keseyi gördüm haftasıyla uyumlu dedi doktorum ve gebeliği öğrendiğimizden beri kan sulandırıcı kullanıyorum 9 ay boyunca kullanacağımı söyledi doktorum önlem olarak, belki sizede verir doktorunuz pıhtılaşma kaynaklı düsükleri önlüyormus kan sulandırıcı
Hay
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah❤ Sizinle hemen hemen aynı haftalarımız bende bugün keseyi gördüm haftasıyla uyumlu dedi doktorum ve gebeliği öğrendiğimizden beri kan sulandırıcı kullanıyorum 9 ay boyunca kullanacağımı söyledi doktorum önlem olarak, belki sizede verir doktorunuz pıhtılaşma kaynaklı düsükleri önlüyormus kan sulandırıcı
Tabiki doktorunuza sorun öyle kullanın ben 8 9 ay gibi anladım ama o heyecanla yanlıs anlamıs olabilirimEvet biliyorum ama gerek duyarmi bilmiyorum kendi başıma kullanmak istemedim gerçi bi zararı yok ama ne biliyim doktor verirse daha için rahat eder şu sıralar mide bulantılarıyla basım dertte çok zorlanıyorum sağlıklı olsun katlanırım diyorum ama nerdeyse ağlayacak duruma geldim dünden beriallah'ım yavrularımızı bize bagislasin
Tabiki doktorunuza sorun öyle kullanın ben 8 9 ay gibi anladım ama o heyecanla yanlıs anlamıs olabilirim☺ benimde bulantılarım var malesef hiçbirşey canım istemiyo ama aç kalınca da başım dönmeye başlıyo katlanıcaz mecburen sağlıkla gelsinler yeterki☺
Merhaba, bence değeriniz normal geç döllenme olabilir. İki gün sonra tekrar ölçtürdüğünüzde min%60 artmışsa sağlıklı olduğu düşünülüyor.Merhaba kızlar adetim 2 gün geçtikten sonra beta 55 çıktı düşük değil mi dedim de doktor yok normal dedi 5 ten sonrasında sorun yok 2 gün sonra yine kan testi yap dedi yarın kan vercem inşallah güzel Bi artış görürüm. Sorum şu 55 değer sizce ne kadarlık? Sat a göre 4. hafta bitti dediler
Teşekkür ederimMerhaba, bence değeriniz normal geç döllenme olabilir. İki gün sonra tekrar ölçtürdüğünüzde min%60 artmışsa sağlıklı olduğu düşünülüyor.
bat in ikinci günü 63 tu 2 gün sonra 229 oldu benim.insallah boyle devam eder bende geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden Dr temkinli davranıyorMerhaba kızlar adetim 2 gün geçtikten sonra beta 55 çıktı düşük değil mi dedim de doktor yok normal dedi 5 ten sonrasında sorun yok 2 gün sonra yine kan testi yap dedi yarın kan vercem inşallah güzel Bi artış görürüm. Sorum şu 55 değer sizce ne kadarlık? Sat a göre 4. hafta bitti dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?