- 2 Eylül 2020
- 14
- 5
- 1
- 38
- Konu Sahibi caninimcim
-
Slm kızlar 28/08/2020 tarihinde transferim oldu transfer sonrası 8. Günüm dayanamayıp kan testi yaptım 4,48 çıktı umut var mıdır ?
Slm kızlar 28/08/2020 tarihinde transferim oldu transfer sonrası 8. Günüm dayanamayıp kan testi yaptım 4,48 çıktı umut var mıdır ?
İnşallahİçini ferah tut daha önce okuğum yorumlarda sarı akıntısı olan gebeler vardı inşallah güzel haberler alırız
Merhaba canm birdaha bakabildin mi ne oldu??Slm kızlar 28/08/2020 tarihinde transferim oldu transfer sonrası 8. Günüm dayanamayıp kan testi yaptım 4,48 çıktı umut var mıdır ?
Yok canım bakmadım salı günü kan verecm. Senin ne zaman tahlil gününMerhaba canm birdaha bakabildin mi ne oldu??
Yarın ALLAH in izniyle gidicemYok canım bakmadım salı günü kan verecm. Senin ne zaman tahlil günün
Yarın ALLAH in izniyle gidicem
İnşallah canm bu arada ben bugün sandelyede çok oturdum bı zararı varmı bazen sandalyede otururken ağrıyor du bugün hiç agrimiyorduGüzel haberler alırsın inşallah
Yani sırtım çok agrirdi bugün ağrımadi hiç galiba test yapana kadar içim içimi yicekİnşallah canm bu arada ben bugün sandelyede çok oturdum bı zararı varmı bazen sandalyede otururken ağrıyor du bugün hiç agrimiyordu
Bir zararının olacağını düşünmüyorum ben 5. Gün çalışmaya başladım doktor başlayabilirsin dedi önemli olan ilk iki gün demiştiYani sırtım çok agrirdi bugün ağrımadi hiç galiba test yapana kadar içim içimi yicek
Evet banada 3 günden sonra başlayabilirsin işine çalışıyor sanBir zararının olacağını düşünmüyorum ben 5. Gün çalışmaya başladım doktor başlayabilirsin dedi önemli olan ilk iki gün demişti
Günaydın canım sonucunu alınca paylaşır mısın ben de bu gün kan verecemEvet banada 3 günden sonra başlayabilirsin işine çalışıyor san
Mer canm merhaba çok şükür sonucum iyi çıktı rabbim e binlerce kez şükürler olsun Rabbim dileyen herkese tattirsin inşallahGünaydın canım sonucunu alınca paylaşır mısın ben de bu gün kan verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?