- Konu Sahibi caninimcim
Kızlar bakarmisin iz lütfen ben 08 28 saat 6 da oldum transfer imi transfer günümu sayarsak bugün 11 günüm sonucun 259.6cikti sizce iyimi lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet iyiKızlar bakarmisin iz lütfen ben 08 28 saat 6 da oldum transfer imi transfer günümu sayarsak bugün 11 günüm sonucun 259.6cikti sizce iyimi lütfen
Hayırlı olsun gayet iyi sonucunKızlar bakarmisin iz lütfen ben 08 28 saat 6 da oldum transfer imi transfer günümu sayarsak bugün 11 günüm sonucun 259.6cikti sizce iyimi lütfen
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah kaç çıktı değerinMer canm merhaba çok şükür sonucum iyi çıktı rabbim e binlerce kez şükürler olsun Rabbim dileyen herkese tattirsin inşallah
Değerini yeni gördüm canımm tebrik ederimMer canm merhaba çok şükür sonucum iyi çıktı rabbim e binlerce kez şükürler olsun Rabbim dileyen herkese tattirsin inşallah
Çok sağol canm darısı isteyen herkesi n başınaDeğerini yeni gördüm canımm tebrik ederim![]()
259.6 canm 11 gün sence iyimiSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah kaç çıktı değerin
Çok sağolun ALLAH hepinizden razı olsun Rabbim dileyen isteyen herkese nasip olur inşallah bu DuyguHayırlı olsun gayet iyi sonucun![]()
Allah im rabbim duy sesimi lütfen bu güzel inanılmaz duyguyu herkese isteyen herkese nasip etBence gayet iyikeyfini çıkar hamisligin
Amin amin inşallahAllah im rabbim duy sesimi lütfen bu güzel inanılmaz duyguyu herkese isteyen herkese nasip et![]()
Bence gayet iyi artık sitres yapma benim sonuç olumsuz oldu259.6 canm 11 gün sence iyimi
Canm inanki üzüldüm inşallah nasibin yakındır sakın ümidini kesme Rabb'im büyük tür inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini duyarımBence gayet iyi artık sitres yapma benim sonuç olumsuz oldu