4. Gun embriyosu 4. Gunde cikar mi peki?Yavrum git erken gebelik testi al bari ovulasyonları kullanma boşuna canını sıkıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Gun embriyosu 4. Gunde cikar mi peki?Yavrum git erken gebelik testi al bari ovulasyonları kullanma boşuna canını sıkıyorsun
Aklın karışmasın cnm Dr. Una sor. Güvenmekten başka çaremiz yok bu süreçte. Bilmeden ilaç da kullanamaz. İstersen bana kan sulandırıcı, jel hiç bir ilaç vermeyecek isiniz diye sor. Belki transfer çıkışı verecektir. Transferde rahat ol. Yanına ekstra bişey almana gerek yok. Beni direk çıkarmışlar dı, bikaç arkadaş transfer sonrasında 1 2 saat istirahat etmiş imkanın varsa ayarlayabilir lere yat dinlen dua etKızlar Günaydın inşallah bugün herkesten güzel haberler alırız. Beni sabah aradılar 8 embriyom devam ediyor yarın sabah 11 de transferim olacak.sıkışık gel dediler İlk defa olacağı için ne yapmalıyım yanımda birşey götürelimiyim. Sonrasında bana sadece toplamadan sonra bir hap verdi günde 3 defa duphaston bunu devamlı kullanacam demişti transferden sonrada. Sizlerden okuduğum kadarıyla iğne ilaç serum baya şey kullanmışsınız. Bana ilk denemem olduğu için vermezse bir daha gelim DİE ne yapmalıyım kafam karıştı
Teşekkür ediyorum canımAklın karışmasın cnm Dr. Una sor. Güvenmekten başka çaremiz yok bu süreçte. Bilmeden ilaç da kullanamaz. İstersen bana kan sulandırıcı, jel hiç bir ilaç vermeyecek isiniz diye sor. Belki transfer çıkışı verecektir. Transferde rahat ol. Yanına ekstra bişey almana gerek yok. Beni direk çıkarmışlar dı, bikaç arkadaş transfer sonrasında 1 2 saat istirahat etmiş imkanın varsa ayarlayabilir lere yat dinlen dua et![]()
Çakmaz tatlım en az 6. Günü yap lütfen iki gün daha bekle nerde oturuyorsun? Gel bir kahve içelim kafanı dağıtayım senin canın sıkıldıça düşünüp canını sıkıyorsun seni bayıltıp üç gün sonra uyandırmalı stresten karnındakine de zarar veriyorsun4. Gun embriyosu 4. Gunde cikar mi peki?
Yaptim simdi negatif canim. 4. Gun bugunYavrum git erken gebelik testi al bari ovulasyonları kullanma boşuna canını sıkıyorsun
Önce bu akşam güzel duşunu al otur iki rekat namaz kıl bir Yasin oku doktorun ilaç falan verdiyse progestoran iğnesi falan onu yanında götür giderken parfüm vs sıkma çok sıkışık gitme orda zaten bekleyeceksin o arada içersin rahat ol bol bol dua etAllah yardımcın olsun her şey gönlünce olsunKızlar Günaydın inşallah bugün herkesten güzel haberler alırız. Beni sabah aradılar 8 embriyom devam ediyor yarın sabah 11 de transferim olacak.sıkışık gel dediler İlk defa olacağı için ne yapmalıyım yanımda birşey götürelimiyim. Sonrasında bana sadece toplamadan sonra bir hap verdi günde 3 defa duphaston bunu devamlı kullanacam demişti transferden sonrada. Sizlerden okuduğum kadarıyla iğne ilaç serum baya şey kullanmışsınız. Bana ilk denemem olduğu için vermezse bir daha gelim DİE ne yapmalıyım kafam karıştı
Erken gebelik testi de mi yaptın?Yaptim simdi negatif canim. 4. Gun bugun
Yaptim simdi tek cizgi canim. Erken gebelik yaptim.yaaa erken gebelik testinde de çıkmaz mi ki
Evet canim.Erken gebelik testi de mi yaptın?
Evden çalışıyorum canim. Yani aslinda su an çalışıyorum. Yok tatlım ta en azindan silik de olsa çıkardı 4. Gun. Transfer ile birlikte 5. Gun cunku. Acaba gidip kan mi versem aksama doğruÇakmaz tatlım en az 6. Günü yap lütfen iki gün daha bekle nerde oturuyorsun? Gel bir kahve içelim kafanı dağıtayım senin canın sıkıldıça düşünüp canını sıkıyorsun seni bayıltıp üç gün sonra uyandırmalı stresten karnındakine de zarar veriyorsun ☹
Tamam canım daha erken iki gün daha bekle yine çıkmazsa beraber oturup üzülelim söz ama şimdilik üzülme kuzumEvet canim.
Senin kacinci gun embrjyorsuydu ? Benimde transferimden sonraki 4. Gun bugun. Test yaptim erken gebelik tek cizgi ciktiDün idrar testi yapmıştım trasnferden sonra 5. gündü tek çizgi çıkmıştı bugün tekrar yaptım önce tek çizgi cıktı ama yanında sanki çizgi var gibi geldi bana bıraktım 20 dakika sonra baktığımda silik çizgi belirmişti inşallah hamileyimdirIlk hamileliğimde yogun kasik ağrısı adet ağrısı gibi ağrılarım vardı ama bu sefer onlar olmayınca hamile değilim sanırım diyordum çok şaşkınım
bende yaptım erken gebelik testini tek çizgi ama çok erken transfer günü hariç 4. gun bugunYaptim simdi tek cizgi canim. Erken gebelik yaptim.
kana geçiyor ama idrara geçmiyor sanırım ben öncekinde 6. gun öğrenmiştim erken yaptım testi eczaneye gitmiştim dayanamadim ama beklicem umudum hala varKizlar soyle bir sey buldum.
aynıyız demek hahhah..niyeyse kendimi görüyorum
Ya evet cok erken 4. Gun de idrarda cikmaz bence de. 3 gun daha bekleyelim. Cuma ya da cumartesi sabah kan tahlili verelimkana geçiyor ama idrara geçmiyor sanırım ben öncekinde 6. gun öğrenmiştim erken yaptım testi eczaneye gitmiştim dayanamadim ama beklicem umudum hala var