- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk tup bebek . 7 sinde transfer oldum.Evet ılk tup bebegım 4unde transfer oldum
Ben seni çok merak ediyorum. İçimden ikiz gibi geçiyor. Bana muhakkak ultrason sonrasi yazar misinKızlar ben bi de bu ara her gün rüya görüyorum hiç rüya görmeyen ben her güne bi rüyam var aşırı iyi ilaçtan mıdır nedir film izliyorum sanki![]()
Yemin ederim ki şuan gram belirtim yok bende çok tedirginim cumartesi kan testi vereceğim ama insanın en azından bi ağrısı olur dimiBelirtim hic belirti olmamasi mivalla transferden sonraki ilk 3 gun dengem bozulmuştu. Psikolojim coktu bir anda. Neye uğradığını şaşırmıştım. Resmen depresyona girmiştim. Simdi normale dondum. Alıştım.
Kuzum tabi yazarım ama ultrasona geç giderim sanırım artık alttan muayene istemiyorum bugüne kadar hep alttan baktılar bi yerde okudum iyi birşey değilmiş karnımdan bakılması için geç gitmem gerekiyormuş sanırımBen seni çok merak ediyorum. İçimden ikiz gibi geçiyor. Bana muhakkak ultrason sonrasi yazar misin
ıns guzel haberler alırız arkadasım. cok yıpranıyor ınsan ama guzel tarafları da var tabıı o heyecanlı bekleyısBenim de ilk tup bebek . 7 sinde transfer oldum.
Ben de de yok. Sanki reglime bir kac gun oncesi var gibi gogsum sis sadeceYemin ederim ki şuan gram belirtim yok bende çok tedirginim cumartesi kan testi vereceğim ama insanın en azından bi ağrısı olur dimi![]()
Sıkmayın canınızı demek bana çok saçma gelir hep, o yüzden nasıl deşarj olacaksanız kimseyi kafanıza takmadan o şekilde davranın ve yine denemekten korkmayın sevgi ile....kızlar beni listeden silebilirsiniz kan sonucun cıktı 0.76 pozitif olan herkes sağlıkla bir hamilelik nasip olsun bekleyen herkeste hepinizi çok sevdim Allah a emanet olun
Olumlu olursa da sık sık tahlil kontrol yaptırmak gerekecek ama bir yandan da ne zaman biteceği belli değil. Hadi bu au ertelesek sonraki aylar sonbahar kış daha da artacak sayılar..bende de aynı korkular var... ama yapabilcek birsey yok. NEzaman bitcek belli degil yada bitcekmi?
arkadasım herkese mutlaka bir gün bulasacak diyor bu fikir bile inanılmaz tedirgin ediyor.
Hamileyken ilacda kullaniliamiyor oyle durumda nası basederiz saglıklı olurmuyuz bulasırsa cok soru var kafamda
ya atlatamazssak kapıp.
ama öbür tarafdanda yaşım geldi ne zaman geicek belli degil. Doguran bir sekilde saglıklı da doguruyo benim arkdasim gecen hafta dogumunu yaptı. Sezeryan ile birsey olmadi. üstelik o gezdi de arkdaslarıyla ailesiyle hep buluştu. bilemiyiroum ya ben transferimi oldum olumlu olumsuz bilmiyourm. Olumlu olursa yukardaki yazdıklarım beni deli edebilir:) olumsuz olursada sil baştan yine risk büyük
Ben de öyle canım maskesiz çıkmıyorum çok dikkat ediyorum ama eşim işe gidiyor. Bir yandan da yaş geçiyor ne kötü bir döneme denk geldik.Valla canim ben onlemimi aliyorum. Her tarafa maskeyle gidiyorum. Sokağa adimi maskeyle atıyorum. Ayakkabılarımı evin içine hic sokmuyorum. Eve gelir gelmez elimi yüzümü yıkıyorum. Zaten evden calisiyorum. Bu olmazsa ikinciye hemen baslamak istiyorum. Bu defa taze transfer olmasını cok istiyorum. Vakalar daha da artmadan bitirmek ixin
Canım arkadaşım Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin her zaman dualarımda olacaksın üzülme demeyeceğim elbette üzüleceksin aksine şimdi üzül şimdi ağla içine atınca çok saçma bir yerde patlıyor insan bilirim o duyguyu.. Bol bol kafanı dağıt herşey gönlünce olsunkızlar beni listeden silebilirsiniz kan sonucun cıktı 0.76 pozitif olan herkes sağlıkla bir hamilelik nasip olsun bekleyen herkeste hepinizi çok sevdim Allah a emanet olun
kızlar beni listeden silebilirsiniz kan sonucun cıktı 0.76 pozitif olan herkes sağlıkla bir hamilelik nasip olsun bekleyen herkeste hepinizi çok sevdim Allah a emanet olun
bu kilo şeyisini kaç kilo alıyoruz onu takip etmek için mi yaptınız acabaCanım arkadaşım Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin her zaman dualarımda olacaksın üzülme demeyeceğim elbette üzüleceksin aksine şimdi üzül şimdi ağla içine atınca çok saçma bir yerde patlıyor insan bilirim o duyguyu.. Bol bol kafanı dağıt herşey gönlünce olsun❤❤
Karın ağrım yok canım benim ara ara kasık ve bel ağrım var. Duphaston hap içiyorum günde 3 defa günde bir defa folic asit ve cumartesi günü vurulmam için bir seferlik gonapeptyl verdi canım tutunmasına bebeğin fayda varmış öyle dedi.@Elen123 C canskus @maviejderha @poly-anna kızlar sizde karın ağrısı varmı?Bende transfer öncesinde de vardı ara ara belime de vuruyor yatarken durup dururken ağrıyor sonra geçiyor sonra tuvaletten sonra ağrıyor geçiyor bi garip.Birde bugün vurulmam için gonapeptyl verdiler bir tane size de verdiler mi ne işe yarıyor acaba transferden sonra?
ahahaha ne guzel vakıt gecer fıml gıbı ruyalardaKızlar ben bi de bu ara her gün rüya görüyorum hiç rüya görmeyen ben her güne bi rüyam var aşırı iyi ilaçtan mıdır nedir film izliyorum sanki![]()
Ayarlardan kilo bölümü var oraya yazıyorsun canım ben kilom artarsa öyle öyle takip etmek için yaptım eski tüp mideliyim kilo takibi hep yapmak zorundayımbu kilo şeyisini kaç kilo alıyoruz onu takip etmek için mi yaptınız acaba![]()
bende de genelde o oldu yapmam dedigimi yaptım :)Büyük konuşmak istemiyorum ben. Dünyada her şey insan için. Asla yapmam dediğim herseyi yaptim cunku. Bilemiyoruz. 21 defa deneyen bile var. Bu uğurda kısa zamanda saglikli bebeklerimiz olur inşallah diye dua ediyorum her zaman
Canım tatlı ben onu yapamam dediğim herşey başıma geldi 3.defa tüp bebek tedavisi olmuş oluyorum ben nasıl o iğneleri vurulurum derdim ama oluyormuş insan zora gelince öyle de bi oluyormuş ki hayat bize kimbilir daha neler öğretecek..bende de genelde o oldu yapmam dedigimi yaptım :)
Ben herhalde bi 20-25 kg arası alırım zaten gibi geliyorAyarlardan kilo bölümü var oraya yazıyorsun canım ben kilom artarsa öyle öyle takip etmek için yaptım eski tüp mideliyim kilo takibi hep yapmak zorundayımAma çok şükür 2.5 senedir kilomu koruyorum burda görmek iyi geliyor
![]()