• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun şartlanma.
Biz teste nasıl gittik eşimle biliyomusun anlatayımda gül.
Evde kurban eti telaşı bi ton iş neni bekliyo ben tabi yeni transfer fazla ağır iş yapamıyorum. Testi verdik eve geldik 2 saat sonra eşime dedimki git şu testi al gelde ben iş yapcam çok işim var olmadığından emin olayımda öyle başkayım işe dedim:)
Sonuç neolursa olsun hayırlısı olsun canım yarın bekliyorum haberini
😄😄 Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah 🤲🏼🥰🥰

Eklentiler

• 31C48FD1-F25F-43B4-A518-B5712798A140.webp
    31C48FD1-F25F-43B4-A518-B5712798A140.webp
    44 KB · Görüntüleme: 54
Ilktı.. Ins amın nerde varsa
olumsuzluğa kapılıp üzülme sakın benim 8. Denemem inan bana rabbim herşeyi unutturacak gücü veriyo biz kadınlara sonuç mutluluk çünkü Beynini bedenini ruhunu dinlendir arayı açmadan devam et başarı şansın ikincide daha fazla olacak çünkü emin ol

Merhaba hergün okuyuyup dua ediyorum sizleri çabalarınızı mükafatlandırsın rabbim inşallah.. benimde transferimin 8. Günü 5. Gün 3 embriyo yuvalarımız şenlensin inşallah
Hayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de bol şans 🍀 ayın 7 sinde mi transfer oldunuz

olumsuzluğa kapılıp üzülme sakın benim 8. Denemem inan bana rabbim herşeyi unutturacak gücü veriyo biz kadınlara sonuç mutluluk çünkü Beynini bedenini ruhunu dinlendir arayı açmadan devam et başarı şansın ikincide daha fazla olacak çünkü emin ol
İnşallah daha fazla bekletmez Allahım

😄😄 Allah razı olsun canım benim çok şükür idrarda pozitifi gördüm bak bunu dün sabah yapmıştım bakalım kan da şöyle iyi bi sonuç görsem içim rahat etmeye başlayacak inşallah 🤲🏼🥰🥰
Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallah 🧿 kozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum ✅işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar 🤗

Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallah 🧿 kozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum ✅işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar 🤗
Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )

Be
Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )
[/QUOTE
ben 41 yaşındayım eşimin ileri hızlı hareketli sıfır ve morfoloji sıfır ama ben Aret kamarada tedavii görüyorum

Bendeğilde benim en yakın arkadaşım şişli memorialde semra Karaman gitti ikinci denemesinde oğlunu kucağına aldı bende onunla gidiyordum yumurta takiplerine çok profesyoneller

Allahtan ümidi kesmemek lazım burda beni siz motive etmiştiniz ben yenilgiyi baştan kabul etmiştim oysa.
Kandada göreceksin inşallah allahın izniyle.
Bugünleri gördükya çok şükür rabbime

Ah inşallah ya, kendimi gördüm bir an sizde. Benim de ilk denememde 2 embriyom boşa gitti, 1 tane donduruldu. O yüzden 2. Tüpe başlıyoruz, bazen ümitsiz bazen çok ümitli oluyorum.inşallah pozitifi görürsünüz, bana da umut olur🙏🏻Neden başarısız olunmuştu peki ilkinde, dr bişey dedimi
Yaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz🙏🙏

Yaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz🙏🙏
birebir bende de ayni sorun var yarın sonucu ögrenicem duramiyorum suan yerimde

Back
X