2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

3cc imiş canim baktiricam ama okadar yoruldum ki imkansız biliyorum sağlıksız zaten tam kendimi negatife alıştırmıştım varmi duyan bilen bu değerden sağlıklı olan
3b 3c olup tutan var canım benim bildiğim 3 3. günü temsil ediyor yani gelişimi yavaş olabilir.3. gün embriyoların da biliyosun 12-14. günler test günleri 10 değil.Oyuüzden dedim 12. gün test ver diye

3b 3c olup tutan var canım benim bildiğim 3 3. günü temsil ediyor yani gelişimi yavaş olabilir.3. gün embriyoların da biliyosun 12-14. günler test günleri 10 değil.Oyuüzden dedim 12. gün test ver diye
[/QUOTE
anladim canim vericem zaten doktorda dedi ama onunda umudu yok

kimyasalda süreç nasıl oluyor canim adetle atılıyor mu yoksa kürtaj mi
Canım ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra adet olmuştum. Herhangi bir ilaç veya operasyon yapılmamıştı. 11. Gün 75,13. Gün 38 ve adetten sonra da 0 çıkmıştı. Doktorum adetten sonra da az da ilsa dis gebelik htimaline karşı kan testi yaptırıp baktırmami söylemişti.

Umarım değerin yükselir de böyle bisey yaşamazsın canım.

Canım ilaçları bıraktıktan 5-6 gün sonra adet olmuştum. Herhangi bir ilaç veya operasyon yapılmamıştı. 11. Gün 75,13. Gün 38 ve adetten sonra da 0 çıkmıştı. Doktorum adetten sonra da az da ilsa dis gebelik htimaline karşı kan testi yaptırıp baktırmami söylemişti.

Umarım değerin yükselir de böyle bisey yaşamazsın canım.
hayırlısı diyorum canim artık benim pek umudum yok ama basite varsa olur. ben tam alıştım negatife karşıma çıkana bak

Canim yipranilmazmii seni cok iyi anliyorumm.dualarim seninle.🙏🙏.insallah Allah yuzune gulsun kuzum..degerin katlansinn..kafani dagit 2 gun sonraki degerin cok onemli ilaclarinida birakma..sakin..💕💕
bakalim canim nasipse varsa bu cocuk eğer yiyecek ekmeği varsa ben naparsan yapayım gelir ama yoksa yapacak bisey yok

bakalim canim nasipse varsa bu cocuk eğer yiyecek ekmeği varsa ben naparsan yapayım gelir ama yoksa yapacak bisey yok
ınsallah değerlerin artar ve anne olursun canim.ben de 9.gun batırdım 0 yarın normal zamanında yaptıracam umudum yok tabi ama senin yazı ni görünce de şaşırdım.insallah hakkında hayırlısı olur.simdi tekrar heyecanlandın umutlandın rabbim boşa çıkarmasın ınsallah.

Back
X