• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yok canım ben yapmadım test gününe kadar yapmıcam sanırım çok fazla adet sancım var rahmimi aşağı çekiyorlar sanki o yüzden pek umudum yok. Boşuna kendimi yıpratmıyayım en iyi cumartesi öğrenir sonra oturup ağlarım 😬 Sen ne yaptın ?
Beni bıraksalar ben şimdide ağlarım hergün bir posta ağıtım var

Bugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorum
Canimm hic idrar yapma..kan ver olmazmi azda olsa biseyler cikcaktir kanda..insallah guzel haberlerini aliriz..

Ben de dün gece baya ağladım çok değişik bi psikoloji. Bu 10 gün işin en zor kısmı, ben 1 ay fazla iğne olayım gerekirse ama şu bekleme olmasın. Mahvediyor ruhsal olarak 😔
Katılıyorum tuttumu tutmadı mı bir anda çok iyi hissediyorsun bir yanda çok fena sizler olmasanız anlayanım yok çünkü etrafımda yaşayan yok iyi ki varsınız

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: bol boll masallahlar gonderiyorum snaa kuzusum...inanilmaz guzel bir haber bu..allahim sabrinida verdi..birlikte cikmistik yola haziranda..insallahh kucaginada almayi nasip etsin allahim..💕💕💕💕💕tebrik ederim seni..darisi basimiza insallah...
Canım benim peşimden gel eylülde tüm dualarım seninle Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benimmmm😍😍😍

Bugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorum
evet bende eşime al demiştim almadı kanda ögrenelim dedi. bende ısrar etmedm bende korkuyodum negatif görmeye

Kizlar kiyamm ya esim gitmis balik et kemik bir suru sey doldurdu eve bide bunu almis. Sanki 2 hafta sonra gitmicez olsun olsun dio hepsini ye dio kiyamam yaa❤🥰😇 sukurler olsun yol arkadasim cok iyi.. sizce bu vitamin iyi mi

Eklentiler

• 15978484166197104131647658539871.webp
    15978484166197104131647658539871.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 1597848427014783817520175468952.webp
    1597848427014783817520175468952.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 43
Birde beni dusunsene canim..adanada yasiyorum..burada golgede bile gunesliyoruz resmen..muazzam bir sicak var..😆😆yaniyoruz resmen..biz yeterince biktik gunesten sicaktan..burada kis olmuyor..sadece 3 ay bahar havasi..geri kalan aylarr sicakk..Kuzum benim sadece yuzumde var..ilk defa duydum yuz disinda baska bi bolgede ciktigini..benim ailemde kimsede yok teyzem disinda..onun cocuklarindada yok..hic aklina getirme..bole selerii kuzusum..
benim de hic yüzümde cıkmadı canım insalah cıkmazda.. adanada hiiç yaşayamazdım heralde ben tamamiyle kış insanym.. yurtdışında yaşadım oralar hep soğuktu.. :) istanbulda ki sıcak bile mahvediyor beniii adanda direk ölürüm hahah..

Back
X