2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhabalar ne güzel ben de öğretmenim listede adınız var mı?Sizi de ekleyeyim .aynı fikirdeyim okullar açılmadan hal etsek transfer işini Allah’ın izniyle sonrası kolay ben kimseye söylemedim
Merhaba,ne güzel 😊listede adım yok sanırım. Transfer tarihi netleşmedi benim, ama 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek inşallah

Arkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum. Adetin kaçıncı günü transfer Oluyor acaba?

O zaman benimki eylüle sarkar muhtemelen:( haziranda başlamıştım iki haftada tedavi biter diye düşünmüştüm iki ay olcak resmen:(

Kızlar Aranızda natürel transfer olacak var mı? Ya da daha önce olan nasıl bı tedavi hiç bilmiyorum benim natürel transfer olacak folik asit dışında hiç bişey kullanmıyorum şuan, sizler transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

Serumu çok araştırdım canım bence çok iyi olmuş 👍🏻👍🏻 bu kez kesin olacak hadi bakalım 👏🏻👏🏻👏🏻💕💕 benim de salı falan toplayacaklarmış hemen hemen yakın olur transferimiz ✌🏻😁
serumu duymustum ma daha önce vermemişti bana birde iğne istedim ben kan sulandırıcı düşük doz düşüğü engelleyecek herşey için ugrasiyorum

kızlar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ya bana yardımcı olun bu korkuyu nasıl atlatırım ki ben ayrıca estrogen dupaston ve lutinus vajinal tablet yazdı diğer transferlerimde de böyle olmustu

Serumu çok araştırdım canım bence çok iyi olmuş 👍🏻👍🏻 bu kez kesin olacak hadi bakalım 👏🏻👏🏻👏🏻💕💕 benim de salı falan toplayacaklarmış hemen hemen yakın olur transferimiz ✌🏻😁
insallah güzel haberleri birlikte alıp hamileligimizin tadını birlikte cıkartırız canim Allah buyuk hepiniz dualarimdasiniz

canim düşüğü engelemek için sanırım transfer günü verecek pozitif olursa insallah tekrar verilecekmis
Canım serumu yaptırdığında bizimle de paylaşırmısın ben de merak ediyorum.Bağışıklık baskılayıcı diye duymuştum serumu sanırım bağışıklığı baskılayıp vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyo gibi bişey.

serumu duymustum ma daha önce vermemişti bana birde iğne istedim ben kan sulandırıcı düşük doz düşüğü engelleyecek herşey için ugrasiyorum
Ben çok araştırdım canım sürekli tüp bebekle düşük yapan ya da tutmayan arkadaşlarımda hep serumla oldu. Araştırken öğrendim bunu tabiiki 🤗🤗ben vücudu pozitif anlamda çok güzel etkilediğine inanıyorum. Transfer günü yapacaklar sanırım sana da. Hadi bakalım güzel haberlerle gel 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕

Back
X