• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim bu 2. Denemem ilki geçen seneydi ama normal siklusta dondurmadan transferden sonra hiçbir ilaç kullandırmadan transfer yapmıştı.Bence her yıl tedavi yöntemleri de değişiyor ve gelişiyor bende de çikolata kisti var sağda solda busefer birsürü şey denendi transfer sonrası iğneler ilaçlar ve kesinlikle dondurulmuş transferi bunların da etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum canım
evet banada öyle söyledi dondurulmus bana daha uygun olacagni söyledi tutma açısından .. doktor da cok önemli bu durumda

Saglikla olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲peki 2 li transfer oldugunda ekstra 2 tanenin mi tranfer ucreti odeniyor?
Ben doktora gittim çift embriyo koyacağımdedi yaşımda 25 5 yılık evliyim çok beklemişsiniz size çift koyalım dedi öyle birşey yk canım çift ücret ödenmiyor

Bekledim öyle çektim inşallah vardır dua edin sizin varmı hamişlik 🥰🥰
Canım bu idrar testleri biraz dandik idrarı hemen sızdırıyolar anlaşılmıyo bulanık oluyo. Pet bardaga idrar yaparsan ve içine testi koyup cıkarıncada yine aynı dik pozisyonda beklersn biraz içine idrar kaçmaz daha anlaşılır olur. Bendede vardı bu testten hep aynı şeyi yaşadım öyle bi çözüm buldm. Ama yinede çizgi var gibi :)

Valla her yer belki kabul etmiyordur ama ben serumu söyledim süreli dedim monitöre bağladılar. Benim doktorum uyardı hatta bizi bu serumu bazı yerler 2-3 saatte veriyorlar ama muhakkak 10-12 saat yaptırın dedi. Bilemedim ki canım belki çeşitleri vardır dediğin gibi.
Kliniğe soracağım tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim🌸

Merhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorum 🤲
Ben ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor ama

Ben ilkinde 32 yaşındaydım 2. De 33 ikisinde de çift embriyo kondu transfer kağıdınfa 1 yazıyordu ama yasal olarak 35 yaş altı 1 konmadı gerekiyor.Çoğu doktor 35 yaş altı 2 koyuyor şansı artırıyor çünkü bazı doğrucu davut doktorlar tek koyuyor ama
bana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikle
şimdi tek koysa belki tutmicakti

Canım bu idrar testleri biraz dandik idrarı hemen sızdırıyolar anlaşılmıyo bulanık oluyo. Pet bardaga idrar yaparsan ve içine testi koyup cıkarıncada yine aynı dik pozisyonda beklersn biraz içine idrar kaçmaz daha anlaşılır olur. Bendede vardı bu testten hep aynı şeyi yaşadım öyle bi çözüm buldm. Ama yinede çizgi var gibi :)
İnşallah perşembe günü kan testi vericem 🙏

hayırr aslında kanama günü gittigmizde duyulmazmiydi acaba . kalp nezaman duyuluyorki? perşembe gidcem kontrole
Seninle aramızda bir gün var ben de ondan merak ettim ne zaman gittin doktora? Ben perşembe gittiğimde ultrasonda tam 6+0 çıktı kalp için on gün sonra gel dedi sen duydun mu onu merak ettim

bana da 2 koyuldu sanirim biri tuttu sadece cünki tek kese gördü.. oyuzden bence çift koyulmali kesinlikle
şimdi tek koysa belki tutmicakti
Evet aynen benim transfer sonrası 18.günüm beni haftaya cumartesi çağırdı daha keseyi görmedim🧐

Back
X