• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Transferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz

Seninle annesi o 😇 Tadını çıkar🧚‍♀️ Allahın izni ile herşey güzel olacak inşallah hepimiz için.Bende yarın kese görmeye gideceğim.Sizlere pozitiflik konusunda olumlu moral veriyorum çünkü o adımı geçtim pozitifli şükürler olsun☺🤲 ama kese için inanılmaz heyecanlı ve kaygılıyım.İnşallah yarın bende sorunsuz şekilde kesemi görürüm🤲Duamdasın,sende bana dua edermisin🌸😇
Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba 🥰

Merhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏🏻

Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba 🥰
[/QUOTE
Merhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏🏻
Hadi inşallah pozitifli gün görürsün😍🤲 benimde 3.gündü🌸

Adım adım yaşıyoruz bu süreçleri.o yüzden bekleyiş stres illaki bizimle.Ama olsun bunada şükür çok şükür😍 Analık çoktan başladı bizler için bana göre🧡çünkü bu yola girdiğimizden beri çok şey yaşıyoruz acısıyla tatlısıyla kimin için😍sadece miniğimiz için🤰

Dayanamadım. Bugün 8.günüm. Reglime 4 ve 2 gün kala idrar testi yaptım. Bugün çizgi daha da kalınlaşmıştı :KK9:

Eklentiler

• 0a4dd6bf-8319-45c5-81e2-a88917a3f070.webp
    0a4dd6bf-8319-45c5-81e2-a88917a3f070.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X