• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı uğurlu olsun canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah im Transferinin kaçıncı günü ve ve kaçıncı gün embriyo su acaba

Teşekkür ederim canım :) 5.gün embriyosu 2 tane. Transferden sonra 10. gün. ( transfer gününü saymıyorum )

İnşallah olmayız ve inşallah bizde bu sefer bebislerimize kavuşuruz Allah in izniyle seninki kaçıncı gün test in ne zaman canm
İnşallah canım benim allah bizimde yuzumuzu guldursun. Benim 5.gun blastokistti. Bugun 10.gunum testim pazartesi. Hakkimzda hayirlisi dua edelim birbirimize 🙏❤️

İnşallah canım benim allah bizimde yuzumuzu guldursun. Benim 5.gun blastokistti. Bugun 10.gunum testim pazartesi. Hakkimzda hayirlisi dua edelim birbirimize 🙏
Amin canım inşallah 😍benimde 5. Gün blastokist embriyo su ama hafif Sarı akıntı oldu bende bu çok korkuttu beni bide ayaklarımın altı buz kesiyor bir anda bir andada yanıyor gidip yıkayıp tekrar gelip yatıyor um bu beni endişelendiriyor canm ...

Amin canım inşallah 😍benimde 5. Gün blastokist embriyo su ama hafif Sarı akıntı oldu bende bu çok korkuttu beni bide ayaklarımın altı buz kesiyor bir anda bir andada yanıyor gidip yıkayıp tekrar gelip yatıyor um bu beni endişelendiriyor canm ...
Benimde ayaklarımda ayni durum var. Battaniyenin altinda bile isitamiyorum. Bazende bi anda cok sicak oluyo çorabı bile atıyorum. Akintidan korkma bence akintinin herturlusu bu dönemde normal kabul ediliyor. Birde benim benim 3gundur arada regl olcakmisim gibi hafif sancilarim oluyo sonra geciyo. 7.gundede cok az hafif pembe lekelenmem oldu. Ama hangisi olumlu hangisi olumsuz belirtiler inan belli degil. Aman kirmizilar gelmesinde allahin izniyle öburlerini öğreniriz 🙏🙏

Sen test yapmayi dusunuyomusun? ☺️🤔

5.gun embriyosunda 10.gun oluyor test gunu 3.gun embriyosunda 12.gun oluyor yani bugun öğrenebilirsiniz
Ben yurtdisindayim ve burda kan testi yapamıyoruz istediğimizde. Doktorlarda 12. Gun idrar testiyle sonuc istiyorlar. Muhtemelen pozitifse kanda bakacaklar. O yuzden tutuyorum kendimi ve saatleri sayıyorum. Zaman gecmek bilmiyor😅

Benim sonucum çıktı 216 :anneadayı: :nazar: .
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.
Amin canım bugün kan verdim sonucu bekliyorum inşallah inşallah benim de pozitif çıkar buna öyle çok ihtiyacım var ki yere göğe sığamıyorum sanki Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah🙏🏻

Merhaba kızlar,
Kendi kendime forum yasağı koymuştum ama dayanamadım :) benim transferim 27sinde yapıldı, fresh 3. gün tek embriyoydu, yurtdışındayım. Dün sabah (7. gün) ve bugün sabah (8. gün) evde erken testlerden yaptım baya silik bi şekilde sonunda pozitifi gördüm çok şükür. Ayın 8inde (12. Gün) kan testi tarihim. Burada öyle kafamıza göre gidip kan testi istemiyoruz. Meraktan çatlayacağım. Çizginin iki günde de silik kalması biraz kafamı karıştırdı. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alabiliriz.
Merhaba gözünüz aydın, beta 200 ün üzerinde olmadan çizgi netleşmiyor genelde, ancak silik te olsa çıkması gebelik demek zaten 🥰

İn
Amin canım bugün kan verdim sonucu bekliyorum inşallah inşallah benim de pozitif çıkar buna öyle çok ihtiyacım var ki yere göğe sığamıyorum sanki Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah🙏🏻
[/QU inşallah inşallah canm 🤲

Ahh bunu duymaya çok ihtiyacim var. Pazartesi test günüm ama bi kac gündür adet olcakmisim gibi arada agrim oluyo sonra geciyo. O kadar korkuyorum ve bir kere daha negatif görmeye o kadar hazır değilim ki içimden test yapmak gelmiyo. Bugüne kadar kendimi nasil tuttum test yapmamak icin. anlamıyorum. Allah hepimizin yüzünü guldursun.

Amin canım insaallah müjdeli haberi alırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yıllarca testlerde negatif görünce bu sefer yapmayacağım dedim dayanamadım yaptım negatif cıktı nasıl üzüldüm ertesi günde kan günüydü umutsuz şekilde gittim sonucu görünce havalara uçtum. Benim yaptığım hatayı yapıp üzme kendini Insaallah güzel sonuç alacaksın

Amin canım insaallah müjdeli haberi alırsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende yıllarca testlerde negatif görünce bu sefer yapmayacağım dedim dayanamadım yaptım negatif cıktı nasıl üzüldüm ertesi günde kan günüydü umutsuz şekilde gittim sonucu görünce havalara uçtum. Benim yaptığım hatayı yapıp üzme kendini Insaallah güzel sonuç alacaksın
Bu güzel haberleri duyunca ne kadar mutlu oluyorum anlatamam hayırlı olsun canm inşallah bende birgün burda pozitif sonucu alır ve açıklarim☺️♥️

Back
X