- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
- 53
Ben de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyorKızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Ben de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyorKızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Canim aslinda azalmiyordur o..opu icin yumurtanin belli bir buyukluge gelmesi lazim.sanirim en az 17mm yada 20mm olmasi gerekiyor.gonalflerde zaten bunun icin veriliyor..muhtemelen 12 tanenin 5 ine ignenin pek bir etkisi olmamis..7 tanede iyi sayi bence..Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım varbugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar
Erbil yağmur Momart kesinlikle sen gibi hastalar için doğru adres git pişman olmazsın inşallahMerhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah pozitif alırsınız.düşük yapan arkadaslarima da çok geçmiş olsun diyorum,onlar da en kısa zamanda tekrar kavuşsunlar inşallah.
Size bir sorum olacak.tesadüfen gördüm forumu. Ben de tedaviye başlıcam kismetse birkaç aya. Sizler hangi merkezlerde tedavi oldunuz acaba .merkez araştırıyorum. Özellikle ileri yaş ve yumurta rezervi az olanlar nerde tedavi oldular.benim yaş 41 iki doğal gebelik ve düşük var.kalp atışı durduğu için.cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsunKızlar gunaydınndün Dr a gttım salı da gıtmıstım devlete ama pek tatmin olamamıstım wajınal bakınca,. Dun karından baktı we keseyı we yolk saç mı neyse onu dgordu yanı bos gebelik degıl dedı cok sewındım cok mutluyum hala haftasıyla orantılı gidiyor dedı bugun itibariyle 6.haftaya grdjk 6+0 dua edelım Rabbım hepimizin kucagını doldursun
Tesekkur ederim 25 agustos DuHayırlı olsunAyın kaçında transferiniz gerçekleşti?
transferden önce makatta kanamam oldu acile gittik acil doktoru müdahele etmedi tüp bebek tedavisi doktornuzla görüşün dedi., ayıla bayıla kendime geldim o gün.. sora hamile kaldım 2.cı kanamam pazar gece 4 de oldu acile gittik.. transferden beri yatiyorum düşük riskim var. rahminde sekil bozuklugu varmıs risk hep olabili.. bu sebeple 3 hafta sora rahmine dikiş atılcak.. akıntım transferden beri var bitek sende yok her hamile de oluyor.. vucudumda cıkan yaralardan bahsetmiyorum bile doktorun verdigi hicbisi geçirmedi bu fotoğrafdaki yaradan vucudumun her noktasinda var ... bisürü..
onun dışında moraran kollarim iğneden ... ne diyiyim tek derdin kaşıntın olsun
kalp atışı da mi yok diger bebegin? benimde karından görülmüyor ama hersey yolunda diyor .. kalp atışı falan var bebegin gelişimidr iyi diyor ama karından görememesi benimde canımı sıkıyor.. bulantilarin ne zaman başladikızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir♥ ben cumartesi bebişleri görmeye gittim çok şükür birisi sağlıklı fakat diğerini sanırım kaybettim karından görülmeyen aşagı kısımdaymış zaten hazırlıklıydım birini kaybedeceğime ama doktorum 13.hafta da fetal DNA testi için çağırdığında bir daha bakacak.
bu arada doktorumu kesinleştirdim Prof. Dr. Cihat Şen le devam edeceğiz inşallahtüp bebek doktorum Güvenç Karlıkaya da şuan devam edeceğim doktorumu söylediğim de çok sevindi ve emin ellerdesin ama arada mutlaka gel dedi Şuan için bebeğimle mide bulantım sık idrara cıkma durumum dışında keyfimiz yerinde hamdolsun dualarımdasınız ve dualarınızda beni de unutmayın canım arkadaşlarım
tüp bebekden önce baslamişti bende yaralar nisan ayında cıkmıştı cildiyeye gitmiştim oda gül hastalıgı dedi ilaç krem kullandim ama hic azalmamişti smdide hamile olunca daha gitmedm doktora ilaclarda biraktin tabiYaralarınızı gösterdiniz mi doktora? Neden olmuş acaba?
herhangi bir belirtin var mı canım benim ğöğüs ağrısı ve yorgunluk dışında hiç belirtim yokTesekkur ederim 25 agustos Du
Benimde aynı senin gibi oldu. Biraz alerji ilacı içtim zyrtec ama tabi benim transfer öncesine denk geldi. O mu etki etti bilmiyorum ama 2 ay sonra kendi kendine geçtitüp bebekden önce baslamişti bende yaralar nisan ayında cıkmıştı cildiyeye gitmiştim oda gül hastalıgı dedi ilaç krem kullandim ama hic azalmamişti smdide hamile olunca daha gitmedm doktora ilaclarda biraktin tabi
Ben ekstra birşey yapmıyorum Zaten düzenli beslenmeye diklat ediyordum . Ha birde aksine yemek yapamıyorum dışarıdan bile yedim ki normalde hiç yemem.ilk hamileliğimde gebelik şrkeri çıkmıştı. Diyet yapmıştım. Aslında sebze meyve et hepsini tüketmek gerek ölçülü olacak şekilde. Mantıya gelince afiyet olsun ye bence sonuçta hergün yemiyorsun. Sadece ekmek vs az yemeye çalış ama ye yine de. Çünkü ekmekten de folik asit alıyoruz diye biliyorumKızlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum dengeli beslen dedi, protein al dedi. Karbonhidrat (sanırım beyaz un, şeker, pirinç) mümkün olduğunca az tüket dedi. Böyle olunca yemek çeşidi bulmak zor oluyor. Siz neler yiyorsunuz? Ekmek olarak da tam buğday ekmeği ye dedi. Transferden beri dikkat ediyorum. Normalde önüme gelince nefsimi köreltmek için 1-2 kaşık yiyorum. Ama dün söylemesi ayıp mantı yapmışlardı. Dayanamadım 1 tabak yedim. Ama sonrasında çok vicdan azabı çektim. Sizlerin güzel fikirleri var mı karbonhidrat içermeyen yemek, çorba tarifleri konusunda?
Tamam canım teşekkür ederimBen ekstra birşey yapmıyorum Zaten düzenli beslenmeye diklat ediyordum . Ha birde aksine yemek yapamıyorum dışarıdan bile yedim ki normalde hiç yemem.ilk hamileliğimde gebelik şrkeri çıkmıştı. Diyet yapmıştım. Aslında sebze meyve et hepsini tüketmek gerek ölçülü olacak şekilde. Mantıya gelince afiyet olsun ye bence sonuçta hergün yemiyorsun. Sadece ekmek vs az yemeye çalış ama ye yine de. Çünkü ekmekten de folik asit alıyoruz diye biliyorum
benim geçmiyor ya bitürlü ringworm diye bi hastalık var kediden geçyiormus ama kedimde bisey yok o ribgworma da baya benzettm düşük riskim gecsin gitcenm tekrar bi doktoraBenimde aynı senin gibi oldu. Biraz alerji ilacı içtim zyrtec ama tabi benim transfer öncesine denk geldi. O mu etki etti bilmiyorum ama 2 ay sonra kendi kendine geçti
Geçmiş olsun, aynı yaralar bende de çıkıyor aralıklı.Benim romatlojik bir hastalığım da var doktor arada kalmıştı acaba ondan mi kaynaklı diye o da sonra sizinki gibi Gül hastalığı dedi.tüp bebekden önce baslamişti bende yaralar nisan ayında cıkmıştı cildiyeye gitmiştim oda gül hastalıgı dedi ilaç krem kullandim ama hic azalmamişti smdide hamile olunca daha gitmedm doktora ilaclarda biraktin tabi
Doktorunuz daha iyi bilir ama karbonhidratlarla alakali net calismalar yok zarar verdigini dair o yuzden asiri kisitlamaya gerek yok bence ama minimum tuketmek en iyisi. Esas en yararlisi yanmis yaglar kizartmadan uzak durmak lazim ama gecen canim falafel cekince yedim tabii. Bir de ben hic kafein kullanmiyorum (cay, yesil cay, kahve) okudugum bilimsel calismalar hamile kalamayanlarda negatif etkisi oldugu yonundeydi. Papatya ya da zencefil cayi iciyorum. Maydanoz sokturucu ozelligi oldugu icin transferden beri yemiyorum. Bir de ton baliklari derin su baligi ve civa icerebildigi icin zararli onu da hic yemiyorum. Bu aralar en favori yiyecegim yogurta salatalik dogramak herseyi midem almiyor maalesef.Kızlar beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Benim doktorum dengeli beslen dedi, protein al dedi. Karbonhidrat (sanırım beyaz un, şeker, pirinç) mümkün olduğunca az tüket dedi. Böyle olunca yemek çeşidi bulmak zor oluyor. Siz neler yiyorsunuz? Ekmek olarak da tam buğday ekmeği ye dedi. Transferden beri dikkat ediyorum. Normalde önüme gelince nefsimi köreltmek için 1-2 kaşık yiyorum. Ama dün söylemesi ayıp mantı yapmışlardı. Dayanamadım 1 tabak yedim. Ama sonrasında çok vicdan azabı çektim. Sizlerin güzel fikirleri var mı karbonhidrat içermeyen yemek, çorba tarifleri konusunda?
karnımdan ultrason oluyorum artık kuzum bir bebeğim görünüyor Karından kalbi veya tipi bir bebek gibi olmaya başlamış ilk kez cumartesi günü gördüm ne kadar hamd etsem az kalır rabbim nazarlardan korusun hepimizikalp atışı da mi yok diger bebegin? benimde karından görülmüyor ama hersey yolunda diyor .. kalp atışı falan var bebegin gelişimidr iyi diyor ama karından görememesi benimde canımı sıkıyor.. bulantilarin ne zaman başladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?