2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yok canım kalmadı benim. 5 tane vardı hepsini kullandım. 3 kere transfer oldum bir tanesi tutmadı. Diğer ikisi boş gebelik oldu. Çok umutsuzum. Çocuksuz yaşamaya alışmam lazım galiba artık.
saçmalama canım daha çok erken pes etmek için toparlan ve yeniden başla genetik testlerini yaptır bakalım bi kaç yaşındasın ?

Anne olanlar ve olmayı dua ile bekleyen güzel anne adayları hepinize merhaba 🥰🥰 kızlar bana 3.gün embiyosu kondu ben 8.günde dayanamadım kan verdim ve değerim 20 çıktı ? Bu normal mi böyle olup 2 gün sonra artan var mı aranızda ? İnşallah yavrumun değeri artar inşallah

hiç umudunu kaybetme canım zamanın varken toparlan hemen yeniden dene bende zor toparlandım ama deneyeceğim tekrar sorununuz neydi ?
Eşim kaptan canım yumurtlama zamanları yanımda olamıyor o yüzden deneme şansımız olamamıştı bende amh değerim düşük çıkınca vakit kaybetmemek için tüp bebek denemeye karar verdim.Ama olmadı. Sizde ne sorun var.

Eşim kaptan canım yumurtlama zamanları yanımda olamıyor o yüzden deneme şansımız olamamıştı bende amh değerim düşük çıkınca vakit kaybetmemek için tüp bebek denemeye karar verdim.Ama olmadı. Sizde ne sorun var.
Bende pko var canım amh 6,30 larda çıkıyor eşimde sorun yok aslında 39 milyon sperm var %30 ileri hızlı doktor yeter dedi ama olmadı işte :(

Anne olanlar ve olmayı dua ile bekleyen güzel anne adayları hepinize merhaba 🥰🥰 kızlar bana 3.gün embiyosu kondu ben 8.günde dayanamadım kan verdim ve değerim 20 çıktı ? Bu normal mi böyle olup 2 gün sonra artan var mı aranızda ? İnşallah yavrumun değeri artar inşallah
Normal canım benim de 3. Gün embriyosuydu 12. Gün kan verdim 78 çıkmıştı. Ben de 8. Gün kan verseydim belki 20 belki daha aşağısı çıkardı. 2 güne bir ölçtürün mühim olan artışı.

Arkadaşlar merhaba,
8.haftasında regl sancısı çekenler var mı içinizde, kasık ve karın ağrısından yıkılıyorum. Başından geçenler belki bana rahatlatıcı bir şeyler önerebilir.

Arkadaşlar merhaba,
8.haftasında regl sancısı çekenler var mı içinizde, kasık ve karın ağrısından yıkılıyorum. Başından geçenler belki bana rahatlatıcı bir şeyler önerebilir.

O kişi benim 7+4 te doktora gidip kalp atışını duymuştum. 1-2 gün sonra adet ağrılarım bir başladı 3 gün sürdü, tamam dedim kesin bişey oldu ultrasonsa bebeğe çok korktum ama 4. Gün normale döndüm geçen cumada kontrolüm vardı gayet iyiydi. Sanırım adet zamanlarımızda olucak bu ağrılarımız.

Arkadaşlar merhaba,
Geçen haftaya kadar çok vardı. Doktor da pek beklemeyiz böyle ağrılar demişti hatta. Bu hafta hafif hafif geliyor çok yoğun ağrı yok. 7+ 3 üm kalp atışı için geçen hafta gitmiştim duyamadık bu hafta da daha gitmrdim. O yüzden ben normal mi bilmiyorum

Merhaba lar hayırlı cumalar dilerim ben 10 gün sonra kontrole İlk kontrolü me gidicem ALLAH in Izniyle şöyle bi sorum olacak size. Ben memleket e dönmek zorundayım acaba doktorum izin verirmi yani bi sorun çıkar mi belki kendimi anlatamiyorm bunu en iyi doktorum bilir ama dsizinde bı bilginiz varmı tedaviden kaç ay sonra gidebilirim acaba.
Canım naptın kontrolde her şey yolunda mı?

Arkadaşlar merhaba,
Bende 7+4 oldum surekkı kasık agrım var bazen sıddetlı bazen hafıf ama hep var. Şiddetli oldugı zaman kahverengi akıntıyla crınıno jelde gelıyor genelde. Hafta sonu kalp atısı ıcın gıttıgımde doktoruma sordum olabılır bunlar normal dedı jel de yapabılır dedi kullanıyosanız eger aklınızda olsun. Ama bana bu agrılar normal dedı yogun kanaman olmadıgı surece korkma dedı.

Back
X