• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim benim dun çözüldü embriyolar bugun transfer edildi. Tek çıkınca iki tane olmayacak mi diye ozellikle doktora soyledim. Doktor iki tane transfer edildi dedi. Valla Allah kalbimi biliyor yüreğimden hep ikiz evlat geçiriyordu. Eger tek koyup iki diyorsa Allaha havale ediyorum.
Canım stres yapma sıkma canını öyle dediyse öyledir kafanı bulandırma Rabbim nasip ettiyse ikiz tek koysa dahi bölünüp ikiz olur nasip etmediyse iki değil beş koysa da tek tutacaktır.onun için sen stresten uzak duracaksın çünkü içinde tutunmaya çalışan kuzucukların var. Lütfen güzel düşün güzel olsun on gün sonra da hamileyimmmmmm diye yaz forma öpüyorum çok iyi geceler😊

Hayırlı olsun inşallah pozitif haberini de veririz.Ne ilaçlar verdiler

Estrofem, coraspin, omega ve larginine kullanıyordum zaten. Bunlara ilave climara bant ve progestan fitil verdi. Transferden sonrada Oksapar iğne ve duphaston hapa başlıcam sanki çok fazla bu sefer ilkinde bu kadar değildi. Sana ne ilaç verdiler.

Merhaba herkese Allah'ım bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin insaallah tez zamanda 🤲
20 ağustos transfer günü belirledik lakin opu esnasında dezenfektan sıkılıyormuş yumurta daha iyi toplamak için bende ters tepti hassas tene sahip olduğum için mantar üredi yeni ılaclar verdi salı gününe kadar düzelmezse transferi erteleyeceğiz dedi bu duruma çok üzüldüm benim gibi bir durumla karşılaşan oldu mu?

Estrofem, coraspin, omega ve larginine kullanıyordum zaten. Bunlara ilave climara bant ve progestan fitil verdi. Transferden sonrada Oksapar iğne ve duphaston hapa başlıcam sanki çok fazla bu sefer ilkinde bu kadar değildi. Sana ne ilaç verdiler.
Bende folik asit ve estrofemi kullanıyordum şimdi bide progrstan fitil progrstan iğne, leucostim, transfer gününden itibaren hibor ve transfer gününe kadar Monodoks antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın diye.Birde sadece bir kerelik dün ovitrelle in 1/3 ini vurdum.Çok fazla gerçekten bide saatleri de önemli unuturum diye korkuyorum

Merhaba herkese Allah'ım bebisleri kucagimiza almayı nasip etsin insaallah tez zamanda 🤲
20 ağustos transfer günü belirledik lakin opu esnasında dezenfektan sıkılıyormuş yumurta daha iyi toplamak için bende ters tepti hassas tene sahip olduğum için mantar üredi yeni ılaclar verdi salı gününe kadar düzelmezse transferi erteleyeceğiz dedi bu duruma çok üzüldüm benim gibi bir durumla karşılaşan oldu mu?
Canım geçmiş olsun bende de yumurta toplama sonrası olmuştu çok antibiyotik kullanmıştım enfeksiyon onlmason diye hem hap hem serum o dönem ona bağlamıştım ben.Ama sonrasında yumurtalar dondurulduğu için ztn beklicektim Tekli bir ilaç var mantar için o ve kreminden vermişti bana.Bol bol probiyotikli besinler tüket, gerekiyosa takviye al ben ara ara probiyotik gold kullanıyorum.

Valla benim gördüğüm katedrardan çıkan tek bir sey olduguydu. O yuzden tek embriyo diyorum. 2 tane çıkmadı ordan birsey. Üzerine de sordum cift yapıldı dedi. Ama fotoda da tek gözüküyor
Allah Allah nasıl yapabilir ki? Ama şunıda bilmiyoruz dediği doğru olabilir mi belki yapışık içeride ayrılıyor. Ben 16sında Dr. A gidicem göstereyim ve sorayım fotoğraftan. Sen rahat ol ama çiftte olsa tekte olsa bebiş var şuanda orda canım. Moralini yüksek tut.

Sen şimdi hiç strese girip bebişleri üzme inşallah ikiz evlat sevincini rabbim nasip eylesin Allah ıslah etsin bu güvensizliği bizlere verenlere ne diyeyim zaten stresli yaşamımız yokmuş gibi bi de güvenmek için cırpınıyoruz 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Ne güzel söyledin bide güvenmek için çırpınıyor. Annelik ya konu evlat bu durumda bari dürüst olsun insanlar. Dr. Una bile hğvenilöiyor. Herkes para peşinde😪

Allah Allah nasıl yapabilir ki? Ama şunıda bilmiyoruz dediği doğru olabilir mi belki yapışık içeride ayrılıyor. Ben 16sında Dr. A gidicem göstereyim ve sorayım fotoğraftan. Sen rahat ol ama çiftte olsa tekte olsa bebiş var şuanda orda canım. Moralini yüksek tut.
benim ilk transfer oldugum merkezde embriyolog 2 emb birinin cok kotu oldugunu o yuzden bi tame verilcegini soyledi. benim de tabi moralim bozuldu 2 tane umuduyla gittim. sonra emb tek verdik dedihim gibi dedi dr iki tame verdim dedi. embriyolog sonra laf degistirip vazgecip 2 sini de verdik dedi. yani neden tek verdiniz diye herhslde ortalıgi yikcak degildim. sonucta uygun gormedilerse vermemislerdir derdim ama boyle bir sey yasadım. herhalde moral bozukluguyla baslamayalim diye boyle soyluyorlar

benim ilk transfer oldugum merkezde embriyolog 2 emb birinin cok kotu oldugunu o yuzden bi tame verilcegini soyledi. benim de tabi moralim bozuldu 2 tane umuduyla gittim. sonra emb tek verdik dedihim gibi dedi dr iki tame verdim dedi. embriyolog sonra laf degistirip vazgecip 2 sini de verdik dedi. yani neden tek verdiniz diye herhslde ortalıgi yikcak degildim. sonucta uygun gormedilerse vermemislerdir derdim ama boyle bir sey yasadım. herhalde moral bozukluguyla baslamayalim diye boyle soyluyorlar
Benim bir tane daha vardı. Çözülen onu da koyabilirlerdi. Keşke koysalardi. Su saatten sonra zaten yapacak bir sey yok. Ama tek koyacağız deselerdi kabul etmezdim. Ozellikle iki istiyordum. Iki denilip tek konulduysa da bilmiyorum hic hoş bir durum değil. Bunu öğrenmenin de bir yolu yok acikcasi. Ama benim gördüğüm tekti.

İlk defa duydum yumurta daha iyi toplamak için dezenfektanla ne ilgisi var transfer olurken bile kolonya parfüm vs sıkmayın diyorlar.

Benim bir tane daha vardı. Çözülen onu da koyabilirlerdi. Keşke koysalardi. Su saatten sonra zaten yapacak bir sey yok. Ama tek koyacağız deselerdi kabul etmezdim. Ozellikle iki istiyordum. Iki denilip tek konulduysa da bilmiyorum hic hoş bir durum değil. Bunu öğrenmenin de bir yolu yok acikcasi. Ama benim gördüğüm tekti.
Kuzu foto ile hesap sorsan

Kizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Bir de kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm öyle bi belirtim yok sadece midem artık ilaçlardan sanırım yanmaya başladı 🤦🏽‍♀️ Bir de kasıklarım da bi işler dönüyor onu hissediyorum 🤣🤣 siz de durumlar nasıl hiç belirtileriniz var mı 🤩
kızlar transfer oldum serum verilecek şimdi birde bana iki tane iğne yazmis
Bende salı günü transfer oldum canım sabırla bekliyorum valla hiç bir belirti aramıyorum çünkü bir çoğu ilaçlardan haftaya cuma test günüm hakkımızda hayırlısı 😉

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah hamilesiniz artık bugün itibariyle. Hep pozitif düşünelim zaten teknik olarak da hamilesiniz yani. İnşallah sımsıkı tutunur bebişler ve sağlıklı hayırlı bi şekilde gelişir, dünyaya gelir. Burdan böyle komple hepimiz 2021 yaz anneleri topiğine göç ederiz inşallah :halay:

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah hamilesiniz artık bugün itibariyle. Hep pozitif düşünelim zaten teknik olarak da hamilesiniz yani. İnşallah sımsıkı tutunur bebişler ve sağlıklı hayırlı bi şekilde gelişir, dünyaya gelir. Burdan böyle komple hepimiz 2021 yaz anneleri topiğine göç ederiz inşallah :halay:
insallah canim bir an evvel hep birlikte başka topiktr buluşuruz sağlıklı hamilelikle

Canım vardır bir hayır. Demekki yapabilşyorlarmış. Sen içini rahat tut ben çok kararsızım hep 2 istiyordum ama cesaret edemiyordum. Durumun benim başıma gelse seve seve hayırlısı bu diye karşılarım. Ama benim içim kıpır kıpır bebişin tutacak. 🤲

Back
X