Hayırlı olsun Hamileliğin canım rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canm merhaba bende 7 yıldır evliyim banada sebepsiz infertilite denildi ve hiç hamile kalamadım ve çok şükür bu ay hamile kaldım şuan 4+3 binlerce kez şükürler olsunRabbim sizede ve isteyen herkese nasip etsin bnada kucağıma almayı nasip etsin inşallah ❤Ben hamile kaldığım ay bir bayanın yanına gittim seyit olurlar kendileri adetten çıktıktan 5 gün sonra yanına çağırıyo ve üç gün üs üste göbeğine bişiler yapıyo bu gün vs ilişki olsun dio ve 3 ay mühlet veriyo olucaj Allah’ın izniyle dio bnde inanarak gittim önce Allah sonra onlar dedim mübarek insanlar çünkü ve bir daha adet olmadım inşallah da sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak nasip olur
ve Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın amin inşallah
ben manisa merkez de yaşıyorum eğer bir sorununuz yok ise yakınsanız veya gelmek gibi bir imkanınız var ise buyrun gelin Allah’ın izniyle olur inşallah
❤
![]()
Evet bende bir kaç şey demedim bu şekilde Nisan yağmurları, bel çektirme kürler vs ama maalesef nasip olmadı, daha sonra 6 ay kadar sırf doğal beslendik kendiliğinden hamile kaldım ama sağlıklı ilerlemedi.
Hamilelik sonrası denedim aslında koca karı yöntemlerini ama nasip bu işler,
şuan tranferim oldu sonucunu bekliyorum inşaallah tutar.
Rabbim daha fazla uğraştırmaz ama olmazsa aklımda söylediğiniz şeyler çok teşekkür ederim yardımlarınız için