- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Daha iyi o zaman koyulasma olacak yarina bata bikac gun kala patlayacak gibi görünur bu testKuzum beklenen adetime o kadar çok var ki aslında nerden baksan 11-12 gün var daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi o zaman koyulasma olacak yarina bata bikac gun kala patlayacak gibi görünur bu testKuzum beklenen adetime o kadar çok var ki aslında nerden baksan 11-12 gün var daha![]()
Var var kesin canım hadi hayırlı olsunBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi![]()
transfer günü dahil miCanım bugün tam 5.günüm![]()
bende yapicam valla negatifsede psikolojimi ona gore ayarlarımO kadar erken mi ya. O zaman ben çarşamba günü bi test yapayim.
Katılıyorum hele 5.gün se 5.veya 6.gün de cıkar ama 4.gün embriyosuysa 7.gün de çıkar 3.gün embriyosuysa 8.günden itibaren cıkar kuzumO kadar erken mi ya. O zaman ben çarşamba günü bi test yapayim.
bacim anlat biraz ben unutmusum neler hissettin falan azcik bize anlat bakayımYa kuzum benim inan olsa da olmasa da şu güzel muhabbet bile beni aşırı mutlu motive ediyor olursa çok mutlu olurum olmazsa ben bu gazla hemen devam ederim asla ara vermem♥♥♥♥
4ünde transfer olmuş bugün 6. Günü 5. Gün embriyosu bence hamiştransfer günü dahil mi
Insallah hamilesin canimYa kızlar inanın hamile olmasam bile bu verdiğiniz motivasyon bile beni o kadar mutlu ediyor ki aşırı duygulandımiyi ki varsınız Allah o güzel kaplerinize göre versin
♥♥♥
E sen baya pozitifsinBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi![]()
Sıvı alımına dikkat ettinmi 2 saat kadar almayacaksn ayni yumurtlama takibindeki gibi olacakBenim transfer gunu dahil 3. Gun ovulasyon testi yaptım simdi tek çizgi cikti. Tutmadı herhalde.
Canim o kadar net ki hic eser yok 2. Çizgiden. sıvıya valla ilgisi olacagibi sanmiyorum. Aksam yine yaparım testi.Sıvı alımına dikkat ettinmi 2 saat kadar almayacaksn ayni yumurtlama takibindeki gibi olacakEbrarinannesii sende en son ne zaman sıvı aldn
Olur mu hemde nasıl etkiliyor o sıvı alımi... sen en az 2 saat sivi alma testi aksam tekrarla göreceksin hemen tutmadi olumsuzluguna kapılma lütfenCanim o kadar net ki hic eser yok 2. Çizgiden. sıvıya valla ilgisi olacagibi sanmiyorum. Aksam yine yaparım testi.
Senin 3.gün çok erken.Bu testler idrardan baktığı için senin hormonların daha idrara geçmemiştir.Milletin 7.günde bile idrarda çıkmıyo kanda çıkıyoBenim transfer gunu dahil 3. Gun ovulasyon testi yaptım simdi tek çizgi cikti. Tutmadı herhalde.
Olumsuzluk yok daha ne ara idrara karışsın bekle ve sabret en azından 8. Güne kadar tekrar yap ama negatiflik bu listedeki herkes hamiş olacak Allah’ın izniyleNeyse bir tane dondurulmus daha var onla denerim napalim
bencede hamiş canim4ünde transfer olmuş bugün 6. Günü 5. Gün embriyosu bence hamiş![]()
Benimde 4 ünde oldu canım transfer günü sayılmıyor diye ben 5. Gün diyorum4ünde transfer olmuş bugün 6. Günü 5. Gün embriyosu bence hamiş![]()
Canim o kisiden kisiye degisiyor..eger cok yumurtan toplandiysa mesela taze transferde bekletiyolar..ama az yumuetan varsa..hemen yapabiliyolar ..yada senin degerlerinee gore rahminin durumuna gore degisebikiyo..ama birak bu dusunceleri lutfen..allahin izniyle gerek kalmicak bole selereeNegatiften ne kadar süre sonra yeni tedaviye başlanıyor biliyor musunuz?