Geçmiş olsun canımReglime tahmini 9 gün var. Ona mı bağlı bilmiyorum. Ama bacak ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum afedersiniz ishal gibiyim. Midem de biraz bulanıyor. Üşüttüm mü korona mı oldum be oldum bilmiyorumşehir dışındayım bir de doktora da gidemem hemen
Teşekkür ederim zaten evhamlı yapım var. Neler geliyor neler aklımaGeçmiş olsun canım☹
Tahmin edebiliyorum her hasta olduğumda neler kuruyorum neler Kızım da anne ölmeyeceksin diye dalga geçiyor her seferindeTeşekkür ederim zaten evhamlı yapım var. Neler geliyor neler aklıma
Rahat olun bence. Bu tarz ilaçlar herkeste farklı etkiler yapıyor. Ginera kullanıyorsanız eğer hala o mide bulantısı yapıyordu bende de. Bazen halsizlik falan da yaşıyordum. Sonuçta dışarıdan hormon alıyoruz. İster istemez bağışıklığı da etkiliyor ve vücut dengesizleşebiliyor. Ben şimdi doktordan çıktım mesela. Normalde regl olacağım gün belimin sağ ya da sol yanında bir ağrı olur. İğneleri kullanırken regl olacakmışım gibi bu belirtiyi yaşadım. Doktora söyledim. Hiç duymadım dediReglime tahmini 9 gün var. Ona mı bağlı bilmiyorum. Ama bacak ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum afedersiniz ishal gibiyim. Midem de biraz bulanıyor. Üşüttüm mü korona mı oldum be oldum bilmiyorumşehir dışındayım bir de doktora da gidemem hemen
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz, inşallah hepimiz mutlu haberi veririz buradan.Nerede oluyor tedavi ilk kez duydum covid testi isteyeniKızlar selam,
Gonal f le başladık hayırlısıyla. Takmadan ilerliyorumBu kez hiçbir belirti, hiçbir takıntı yok. Saldım iyice inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberlerle dolar grubumuz yumurta toplanmadan da covit testi istiyorlarmış burda başımıza daha neler gelecek
Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun her şey çok güzel ilerlesin sağlıkla da kucağına al bebişiniKızlar selam,
Gonal f le başladık hayırlısıyla. Takmadan ilerliyorumBu kez hiçbir belirti, hiçbir takıntı yok. Saldım iyice inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz mutlu haberlerle dolar grubumuz yumurta toplanmadan da covit testi istiyorlarmış burda başımıza daha neler gelecek
Bursa canım bende ilk kez duydum. Anestezi verilmeden bakıyorlarmış. İnşallah hep beraber yeni topikte bu kez bebek sohbetlerimiz olsunHayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz, inşallah hepimiz mutlu haberi veririz buradan.Nerede oluyor tedavi ilk kez duydum covid testi isteyeni
İnşallah canım inşallah ben bebişi geçtim bebişler diyorum olacaksa ikiz olsunHaydi bakalım hayırlı uğurlu olsun her şey çok güzel ilerlesin sağlıkla da kucağına al bebişini
Allah gönlüne göre versin rahat ol tatlım ama sen yine de sigara içme derimİnşallah canım inşallah ben bebişi geçtim bebişler diyorum olacaksa ikiz olsuntekini buldum ikizini arıyorum Allah hepimizin gönlümüze göre versin inşallah hayat rutini hiç değişmedi benim bu kez yoruldum sanırım. Sigarayı bile bırakmadım günde 1 tane devam eskiden tedavi başladığı gün ağzıma sürmezdim şimdi pozitif görürsem bırakırım diyorum bakalım inşallah güzel olur herkes için herşey
Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız onun için çok da üstüne düşmemek lazım elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz bu süreçte. Emin ol sürekli düşünüp, stres yapmak 1 tane sigara içmekten çok daha zarar veriyor insana. Bu kez de böyle olsun diyorum bir an önce olsun sonuç ne olursa olsun bitsin bir an önce istiyorum. Hakkımızda hayırlısı mübarek günlerdeyiz inşallah en güzelini yaşarız.Allah gönlüne göre versin rahat ol tatlım ama sen yine de sigara içme derimpozitifi tabikii göreceksin buna İnan önce
Hayirli olsun insallaah darisi basima bir an onceKızlar selam,
Bursa'dayım bende ilk kez duydum yumurta toplamadan önce 1 hafta içinde yapılmış test sonucu istiyorlarmış anestezi verecekleri içinHayirli olsun insallaah darisi basima bir an once
Covid testini duymamistim daha once opu icin istediklerini
İstanbulda misin?
Ayyy inşallah çok güzel bir sürecimiz olur birlikte burda günleri sayarız kuzumbenimde arefe gunu netlesecek ama sanirim 4 5 gibi olacak ayni olucaz canim seninle
Bende de oldu o koyu kahve çamur gibi akıntı canım ama ben adetli iken öyle geldi. Ki bugün 2.günüm adetin salı akşamı hastalandım çamur gibi kahverengi gördüm zaman zaman. Yumurta toplama günü ve bir önceki gün içmezseniz iyi olur narkoz dolayısıyla. Herkes sigarayı bırakın diyecek ki bende bırakırdım her tedavide ilk muayene günümde hastaneye gitmeden son sigaramı içer tedavi boyunca ağzıma sürmezdim. Her zaman şunu düşündüm negatif görürsem sigara içtim diye diyerek vicdan yapar mıyım? Böyle düşününce bunca emek veriyorum sigara içmemek ölüm değil dayanırım der bırakırdım düşünmemeye de çalışırdım bebeğime giden yol bu diyerek. İlk tedavinizse şimdiden içmezseniz süper olur. Ama bu durum sizi daha fazla strese sokacaksa ve yanınızda sigara içen bir eşiniz varsa da birşey diyemem tamamen kişinin kendi vicdan muhasebesi emin olun. Ben eşim içmediği için daha rahat ara verebiliyordum. Bu tedavi benim belki de son tedavim o yüzden çok da sallamıyorum açıkçası çok kurallı gittiğimde de mazhar olamadım çünkü. Bu kez herşeyi rutin devam ettirme kararı aldım ev işleri hariç süpürge falan yasak çünkü. Siz de düşünün en doğru kararı vereceğinize inanıyorum kendiniz için. Hayırlı olsun tedaviniz.Kızlar şimdi benim transfer öncesi 28 temmuzda kontrolüm var estrofem içiyorum aksatmıyorum fakat siz de oldu mu bilmiyorum adetim bitmesine rağmen 3 gündür her akşam afedersiniz kanama geliyor ama çok özür diliyorum kahveye dönük bir kanama fakat geliyor sonra bi bakıyorum yokAnlamadım gitti bir de sizce transfere 3-4 gün kala sigarayı bıraksam olur mu yoksa şimdiden mi bırakmalıyım farkındayım içmemeliyim ama sanki stresimi alıyor sizce neler yapmalıyım bu sürece girmeden önce
Sigara her zaman zararlı tabii, ama Eğer transferden sonra bırakabileceğine inanıyorsan sıkıntı olmaz benceKızlar şimdi benim transfer öncesi 28 temmuzda kontrolüm var estrofem içiyorum aksatmıyorum fakat siz de oldu mu bilmiyorum adetim bitmesine rağmen 3 gündür her akşam afedersiniz kanama geliyor ama çok özür diliyorum kahveye dönük bir kanama fakat geliyor sonra bi bakıyorum yokAnlamadım gitti bir de sizce transfere 3-4 gün kala sigarayı bıraksam olur mu yoksa şimdiden mi bırakmalıyım farkındayım içmemeliyim ama sanki stresimi alıyor sizce neler yapmalıyım bu sürece girmeden önce
Bakaim benden de isticekler mi. Allahim hepimizin yardimcisi olsun bu surecteBursa'dayım bende ilk kez duydum yumurta toplamadan önce 1 hafta içinde yapılmış test sonucu istiyorlarmış anestezi verecekleri için
Ona göre anestezi uygulanacakmış duyunca bende şaşırdım açıkçası ilk kez şahit oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?