Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir haber hadi hayırlısı besmele ile başla canım. Ay sonuna herkes mutlu haberleri alacak inşallahDoktorla gorustum Sali gunu tedaviye basliyoruz☺ Bol bol dua ve guzel enerjinize ihtiyacim var
Bu ayi cok guzel haberlerle gecirelim![]()
Hayırlı olsun burdan pozitifin haberini de vermek nasip olsun inşallahDoktorla gorustum Sali gunu tedaviye basliyoruz☺ Bol bol dua ve guzel enerjinize ihtiyacim var
Canım benim doktorum dondurulmuş embriyo transferi için adetin 5. Günü çağırmıştı.ilk başladığımda tedaviye 3. Günü gel demiştiKizlar ben tedaviye baslamak icin adeti bekliyorum. Bugun adetin 27. Gunu. Kasik agrim basladi sanirim
Adet olacagim. Eger bugun adet olursam bayramdan dolayi doktora 3.gunu gidebilecegim. Bana ilk ya da 2.gunu gel demisti. Sizler adetin kacinci gunu basladiniz ilk islemlere? Insallah bugunu de atlatirim da yarin adet olurum![]()
Hadi bakalım canım her şey gönlünce olsun ayy inşallah benimki de gecikmeden gelirDoktorla gorustum Sali gunu tedaviye basliyoruz☺ Bol bol dua ve guzel enerjinize ihtiyacim var
aynen öyle canim devamlı Ya varis oku günde 707 kez akşamları elini karnına köy 21 kez Ya Musavvir transferden sonra yapıyorum benHaklısın canım transferden sonra artık gerisi rabbimin ol demesine kalıyor. rabbim inşaallah dualarımızı kabul etsin![]()
hadi hayırlı uğurlu olsun canimDoktorla gorustum Sali gunu tedaviye basliyoruz☺ Bol bol dua ve guzel enerjinize ihtiyacim var
Insallah insalahhh hepimizin yuzu gulsun artik cok zor cokkHayırlı olsun burdan pozitifin haberini de vermek nasip olsun inşallah
Ben inaniyorum hepimiz hayirlisiyla hamile kalip saglikla doguracagizNe güzel bir haber hadi hayırlısı besmele ile başla canım. Ay sonuna herkes mutlu haberleri alacak inşallah ♥♥
Benim de gittigim gun 3.gunu olmus olcak. Hayirlisiyla ilk ve son tup bebek tedavim olurCanım benim doktorum dondurulmuş embriyo transferi için adetin 5. Günü çağırmıştı.ilk başladığımda tedaviye 3. Günü gel demişti
Insalah canim kacinci gunundesin adetin benim tam 27de geldiHadi bakalım canım her şey gönlünce olsun ayy inşallah benimki de gecikmeden gelir
Amin canim hepimizinn insallahhadi hayırlı uğurlu olsun canim
18. Günüm canımInsalah canim kacinci gunundesin adetin benim tam 27de geldi
Aynen canım bol bol duaya ihtiyacımız var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallahaynen öyle canim devamlı Ya varis oku günde 707 kez akşamları elini karnına köy 21 kez Ya Musavvir transferden sonra yapıyorum ben
insallah canimAynen canım bol bol duaya ihtiyacımız var Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah
günde 2 tane vajinal tablettendekızlar transfer tarihi netleşen yok mu başka hangi ilaclari kullanıyorsunuz benim 7 ağustos transfer günde 4 estrfem 3 dupaston birde lutinus vajinal tablet