• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ayyy insallah benimde ikinci düştüğümde ikiz olabilir demişti doktor değerim çok artmıştı ama bana tek transfer edilecek şansım çok az ama nasiplen öteye gitmez
Belli olmaz ki canım çok okudum burda tek embiryo tranferi olup embiryosu ikiye bölünüp ikiz hamile kalan inşaallah çifter çifter doğururuz🤲

Benim bı tek ailem biliyor. Şu zamanda valla kimseye söylemeye gelmiyor, söylediğinde tutmadığı zaman sozde farklı kişileri örnek vererek yok hücresi yokmuş yok iki kere yapinca çok zormuş vs.vs moralini alt üst ediyorlar en güzeli kimseye dememek biz bize Burdan yeteriz 😍
Aynen canim bizim ailelerimiz bile bilmiyor sadece ben ve esim😌 rahatiz o yonden

Gonal f bende de kasıktan bacağa vuran bir ağrı yaptı. Sorduğumda normal dedi hemşire. Yarın sabah yumurta toplamaya gideceğim. Ama damla damla silik bir leke geldi lavaboda az önce biraz korktum umarım erken çatlama falan olmamıştır. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Amin cnm inş :) hayrlı haberlrini bekliyoruz

Kızlar haftaya pazartesiye kadar salatı tefriciye okuyacağım. Bana okuyabilecek varsa yazabilirmi?

Kızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim 🥺😍🥰
ayyy hadi ilk transferimiz hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur inşallah senin için çok olumlu ve pozitif düşünüyorum niyeyse 😘😘😘😍😍

İyi akşamlar kızlar transfer günü netleşen olursa beni atiketleyerek yazarsa sevinirim ona göre listeyi güncellerim bir de listede adı olmayan varsa lütfen bana bildirsin hepinize güzel tedaviler diliyorum inanıyorum çok bereketli olacak Ağustos ayı😊😊😍
Merhaba, benim 6 ağustos transfer günüm. Çift embriyo, ilk denemem ve 5. gün dondurulmuş. Listeye eklersen sevinirim. 🙏

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle. 2 adet dönemi rahim dinledirme verdi doktorum transfer hazırlığı için adetimi bekliyorum ama 5-6 gün gecikti. Adet düzensizliğim yoktu daha öncesinde çok nadir böyle gecikirdi. Adet söktürücü vs kullanmalı mıyım? Yoksa kafaya takmadan bekleyeyim mi adetim ne zaman olursa.
Klasik şekerim o 😂 transfer olacakken gecikir yada tüp bebeğe başlıyacağın ay gecikir 😂 bence bişey alma ben geçen tarlusal aldım maffoldum hiç gelmiycek gibiydi . Olacak olan adetimide geciktirdim

N Naznaz46 D Derinsart Ebrarinannesii Ebrarinannesii arkadaşlarımız bugün transfer olacaklardır dualarımızı eksik etmeyelim kızlar embriyolarınız size sıkı sıkı tutunsun 12 gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah her şey kalbinize göre olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol şans 🍀 🍀 🍀

Back
X