• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Mrb kızlar bende şuanda ganolf ve cetroit kullanıyorum çarşamba günü kontrole gideceğim 3 yıldır deniyoruz ama olmadı bir sıkıntımız yok stres dedi prof çok heyecanlıyım bütün yazışmaları okudum. İlk defa yazıyorum çok heyecanlıyım
Canım benim hayırlı olsun seni de ekleyeyim listemize bu ay transfer olacaksan inşallah her şey çok güzel olsun senin için canım🙏

N Naznaz46 D Derinsart Ebrarinannesii Ebrarinannesii arkadaşlarımız bugün transfer olacaklardır dualarımızı eksik etmeyelim kızlar embriyolarınız size sıkı sıkı tutunsun 12 gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah her şey kalbinize göre olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol şans 🍀 🍀 🍀
Hadi kızlar alın bebişleri gelin sonra da sırayla müjdeli haberler verin bize de umut olun inşallah :dua::anneadayı::KK200::emir_bebek::KK5:

Allah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallah 🤲🏼💗💗🥺 Aşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım 😢😢♥️

Allah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallah 🤲🏼💗💗🥺 Aşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım 😢😢
ağlamak bebekleri üzmek yok canim bugün transfer olan herkese çok dua ediyorum

Teşekkür ederim. Malesef ki uzun saatler bekliyoruz üniversite hastanesi olduğu için. İnşallah güzel haberler olacak :dua:
Hayırlı olsun OPU’un inşallahhh sağlıklı bir sürü yumoşun olur hepsi de döllenir kucağına bebiş olur🙏🥰

Allah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallah 🤲🏼💗💗🥺 Aşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım 😢😢
Canım ilk kez transferin narkozla yapılacağını duyuyorum şaşkınım belki de senin uğurun budur :dua: hadi güzel güzel alın gelin bebişlerinizi umutlarımız yeşersin :KK50:

Back
X