• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Transferi olan arkadaşlarım inşaallah bebekleriniz sım sımkı tutunurlar.dualarım sizinle, Rabbim inşaallah nasip eder vakti zamanı gelmiştir Allah yardımcınız olsun 🤲

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @pissa
  2. 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
  3. @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz🧿:anneadayı:
  4. @gulgulgulgul20202020
  5. @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
  6. A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
  7. @My heaven
  8. @sevgiliseyyah
  9. @Uykuluprenses58
  10. @Violett90
  11. N Nezara
  12. @Mehder38
  13. @Cobanyildizi35
  14. EsrRam EsrRam
  15. @cengelliigne
  16. @Esraesrael
  17. @Mucizem33
  18. @Nefesim45
  19. @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
  20. nitro nitro 5.Gün embriyosu
  21. @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
  22. @mrskorkut -4ağustos-çift-5gün embriyosu
  23. @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
  24. @kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu 🧿
  25. @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
  26. @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
  27. @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
  28. Marlamiia Marlamiia -çift-5.gün embriyosu
  29. @afili29
  30. @uranus35-tek-28-Ağustos
  31. @Papatya88orkide
  32. @Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos
  33. @superisiperisi_
  34. @afrartis
Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @pissa
  2. 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
  3. @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz🧿:anneadayı:
  4. @gulgulgulgul20202020
  5. @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
  6. A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
  7. @My heaven
  8. @sevgiliseyyah
  9. @Uykuluprenses58
  10. @Violett90
  11. N Nezara
  12. @Mehder38
  13. @Cobanyildizi35
  14. EsrRam EsrRam
  15. @cengelliigne
  16. @Esraesrael
  17. @Mucizem33
  18. @Nefesim45
  19. @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
  20. nitro nitro 5.Gün embriyosu
  21. @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
  22. @mrskorkut -4ağustos-çift-5gün embriyosu
  23. @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
  24. @kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu 🧿
  25. @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
  26. @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
  27. @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
  28. Marlamiia Marlamiia -çift-5.gün embriyosu
  29. @afili29
  30. @uranus35-tek-28-Ağustos
  31. @Papatya88orkide
  32. @Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos
  33. @superisiperisi_
  34. @afrartis
[/QUOT

Merhaba,
Öncelikle herkese güzel sonuçlar dilerim.
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldım 🙈 Siz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler 😊

Merhaba,
Biz ilk defa Haziran ayında Tüp Bebek tedavisi yaptırdık, 5. Gün 3 embriyo çıktı. Biri hemen konuldu ama tutmadı. 2 embriyoyu ayın 10’unda transfer edeceğiz inşAllah. Doktor değişikliğinden dolayı, bu sefer farklı ilaçlar kullanıyorum. Coraspin ve folbiol ve estrofem yanında dekort diye bir ilaç verdi. Dikkat et kilo aldırır, tuzsuz ye su iç dedi. Çok az yiyen biri olmama rağmen 3 günde 1 kilo aldım 🙈 Siz de durumlar nasıl ve asıl sormak istediğim beslenmede dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Teşekkürler 😊
İlk tedavilerimde özel listelerle başladık hastanede ancak 17 kilo aldım sonraki tedavilerde liste falan kullanmadım gayet de 3-5 kilo ile kurtuldum şükür. 59-60 kiloyum şuan da. Pandemide 63ü gördüm 🙈🙈🤣🤣 yani bol su iç en önemlisi bu sanırım.

Merhaba,
Şişkinliktir bence o, o kadar hızlı aldırmaz. Bu arada ben Dekortu gece tam yatağa girerken içiyorum, sabaha normal uyanıyorum😁 hastanede başka bir hastayla tanıştım, dekort 25 kilo aldırdı dedi bana 😱o yüzden benim tekniğim işe yarıyor sanırım 😁

Kızlar ben de bugün transfer için 2. kontrole gittim estrofeme devam ediyorum,cuma son kontrol olacak muhtemelen iğne ve ilaçlarımı yazacak 12 ağustosda da transferim olacak.Buarada cuma günü de leucostim iğnesi yapacak bana.🙆🏻‍♀️🙏🏻

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
3 yıldır deniyoruz ama eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok aksine değerlerimiz çok iyi doktorlar stresten tutmuyor dediler ama olmayınca stres yapıyorum malesef

Kızlar ben de bugün transfer için 2. kontrole gittim estrofeme devam ediyorum,cuma son kontrol olacak muhtemelen iğne ve ilaçlarımı yazacak 12 ağustosda da transferim olacak.Buarada cuma günü de leucostim iğnesi yapacak bana.🙆🏻‍♀️🙏🏻
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım ,sırayla transfer olacaz inşaallah güzel haberlerimizi de sırayla vermek nasip olsun inşaallah 🤲

Sebepsiz infertilite dendi 9 yıldır ne bende ne eşimde sorun var ama olmuyor. Olmayınca mecbur tüp Bebek tedavisine yöneldik, bu 4. Denemem Rabbim istemeyince olmuyor bu işler nasip biraz. İnşaallah vakti zamanı gelmiştir diye dua ediyorum 🤲

3 yıldır deniyoruz ama eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok aksine değerlerimiz çok iyi doktorlar stresten tutmuyor dediler ama olmayınca stres yapıyorum malesef
evet stress aşırı önemli. ben yeni evliyim ilk zamanlar ilişkiye alışma olayı falan stress yaptım sonra herkes üstüme geldi bebek bebekk diyerek o sıra küçük bir ameliyat oldum ve ilişki yasağı oldu 20gün. sonrasında bebek yapmak için o kadar strese girdimki 3ay yumurtam büyüdü ama çatlamadı ve bugüne kadar hiç bir adet skntısı falan çekmiş değilimdir. sonra testlere başladık ve eşimde sıkıntı çıktı sadece 2-3tane spermi varmış onlarda hareketsiz tek yolumuz tüp bebek o bile kesin değil. bende sorun olmadığını eşimde sorun oldugunu öğrendiğimde ve kesin hamile kalmıyorum diye düşündüğüm için yumurtayı falan bıraktım düşünmedim ve bu ay yumurtam çatladı. yani stressten çatlamıyormuş.

Merhaba,
Canım dekort mu kilo aldırıyor ? Ben de çok kilo aldım toplam 4 vermeye çalışıyorum transfer öncesi.sizi de ekliyorum listeye

Back
X