Benim eşim valla çok düzensizKizlar opuya kadar esinize ne yedirip icirdiniz? Ben bir suru sey yapiyorum o da bir seyler yiyip icsin istiyorumbol bol sperm yapicak olan yiyecekler biliyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim valla çok düzensizKizlar opuya kadar esinize ne yedirip icirdiniz? Ben bir suru sey yapiyorum o da bir seyler yiyip icsin istiyorumbol bol sperm yapicak olan yiyecekler biliyor musunuz
Maşallah canım gayet iyi inşaallah hepsi kaliteli kaliteli olurlar,Günaydın kızlar kontrolden çıktım 4 yumurta sol 4 yumurta sağda tam istedikleri gibi büyümüş küçük yumurtalar da varmış kan tahlili istedi verdim daha iyi görelim dedi cuma günü büyük olasılık toplarız dedi öğleden sonra çıkacak kan tahlili sonucum iyi mi siz bu yumurta sayısı
merhaba arkadaşlar.. hepinizin allah yardımcısı olsun.. benimde kısmetse cuma günü muayene c.tesi günüde büyük ihtimal transfer olacak.. transfer öncesi özellikle yaptığım bişi yok ancak bu yolculuk olayı kafamı çok karıştırmakta ve resmen beni bunalıma sokuyor.. tedavim istanbulda beyoğlu 2 2.5 saatlik mesafede oturuyorum doktorumda sorun olmayacağını slyledi merkezdende yolculuk yapabiliriniz diye onay geldi dinlene dinlene yolculuk yapsam inanın kafayı yemek üzereyim eşimde zaten yedi gibi bişi :) bu arada benden 36 yumurta toplandı ve 14 blastosist toplam 17 minik yumurtam var
[/QUOTE Beyoğlu civarında uygun, nezih oteller var aslında, eğer sizi çok rahatsız edip strese sokacaksa yolculuk, bir ya da iki gece kalıp sonra gidebilirsiniz belki.
Cevap yazdım ama başaramadım sanırım
Canım dondurulmuş transferi mi olacak neden öyle oldu.Hayırlısı olsunKızlar selam,
78kova canım beni listeden çıkarabilirsin. 2 adet bekleyeceğim. 2.adetin 2.günü kontrolüm var uygunsa o ay transfer yapılacak. Hepinizi takip edeceğim kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallah. Öpüyorum.
Canım benim bebeğin sana sımsıkı tutunsun her şey gönlünce olsun bol şansYarın 1 bucukda benim inaşşalaaaah ckk iyi geçer cok heycanlıyımm
Öyle olacakmış 5.güne ulaşsın önce sonra donduracağız siz de dinlenin şuan rahimin hazır olduğu günlerde değiliz o siklusu kaçırdık dediler. Onun için bekleyeceğiz. Bu kez herşey diğerlerinden farklı oldu nasibimizde bu varmış bakalım. Size bol şanslarCanım dondurulmuş transferi mi olacak neden öyle oldu.Hayırlısı olsun
Maşallah canım çok güzel Rabbim gönlüne göre versin seni de ekliyorum listeye transfer günÜ belli olunca yazarsan sevinirimmerhaba arkadaşlar.. hepinizin allah yardımcısı olsun.. benimde kısmetse cuma günü muayene c.tesi günüde büyük ihtimal transfer olacak.. transfer öncesi özellikle yaptığım bişi yok ancak bu yolculuk olayı kafamı çok karıştırmakta ve resmen beni bunalıma sokuyor.. tedavim istanbulda beyoğlu 2 2.5 saatlik mesafede oturuyorum doktorumda sorun olmayacağını slyledi merkezdende yolculuk yapabiliriniz diye onay geldi dinlene dinlene yolculuk yapsam inanın kafayı yemek üzereyim eşimde zaten yedi gibi bişi :) bu arada benden 36 yumurta toplandı ve 14 blastosist toplam 17 minik yumurtam var
Maşallah canım gayet güzel bence daha be olsunGünaydın kızlar kontrolden çıktım 4 yumurta sol 4 yumurta sağda tam istedikleri gibi büyümüş küçük yumurtalar da varmış kan tahlili istedi verdim daha iyi görelim dedi cuma günü büyük olasılık toplarız dedi öğleden sonra çıkacak kan tahlili sonucum iyi mi siz bu yumurta sayısı
Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerini alırız inşallahhh kaç yumurta toplandı bu arada?Kızlar selam,
78kova canım beni listeden çıkarabilirsin. 2 adet bekleyeceğim. 2.adetin 2.günü kontrolüm var uygunsa o ay transfer yapılacak. Hepinizi takip edeceğim kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallah. Öpüyorum.
Sevindim aslında senin adına dondurulmuşta şans daha yüksekmiş hadi inşallahÖyle olacakmış 5.güne ulaşsın önce sonra donduracağız siz de dinlenin şuan rahimin hazır olduğu günlerde değiliz o siklusu kaçırdık dediler. Onun için bekleyeceğiz. Bu kez herşey diğerlerinden farklı oldu nasibimizde bu varmış bakalım. Size bol şanslar ♥♥![]()
5 tane toplandı canım şuan 3 ü bölünüyormuş 5.günü beklemeye çalışacağız dediler. Artık nasip diyoruz. Yumurta sayım az yaş, fazla tedavi derken de git gide azalıyor.Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerini alırız inşallahhh kaç yumurta toplandı bu arada?
Daha önce dondurulmuş da denedim canım inşallah öyle olur. Rabbim beklediğimize değecek sonuçlar nasip etsin hepimize.Sevindim aslında senin adına dondurulmuşta şans daha yüksekmiş hadi inşallah![]()
Canım yaşın kaç ki senin benim de yaşım var maalesef5 tane toplandı canım şuan 3 ü bölünüyormuş 5.günü beklemeye çalışacağız dediler. Artık nasip diyoruz. Yumurta sayım az yaş, fazla tedavi derken de git gide azalıyor.
5. gün embriyosu 1 tane transfer edilecek normalde hakkım 2 ama zaten oğlum olduğu için ikiz olmasından dolayı 1 tane istedik eşimle . Suan transferim gerçekleşti inşallah bu sefer de olumlu sonuç alırımMerhaba hoşgeldiniz sizi de listemize ekleyeyim o zaman kaç tane transfer edilecek?kaçıncı gün embriyosu?
dualarım seninle canim bizlere dua etKızlar selam,