• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin🥰

Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin🥰
Amiñ allah hepinize nasip etsin.
Yinede emin olamıyo insan çok yeni olduğu için.
Herşeyin hayırlısı.
Bu ilaçlar fena kilo aldırıyo şimdiden zaten hamileler kadar kiloluyum

Allah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip olur inş.
Ama ben hemen sevinemiyorum emin olmadan kese kalp atışı derken daha zaman var.
Yumurta sayın iyiyse tek seferde kurtulursun.
Benim varla yok arasıydı 3 kez yumurta toplandı çok uğraştık.
İlaç saatlerine çok dikkat iğnelerin saati çok önemli arkadaşım
Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah

Amiñ allah hepinize nasip etsin.
Yinede emin olamıyo insan çok yeni olduğu için.
Herşeyin hayırlısı.
Bu ilaçlar fena kilo aldırıyo şimdiden zaten hamileler kadar kiloluyum
Olsun kilo alınır verilir, verirsin kiloyu sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı bize🥰

Benim tarih belli değil şuan iğne kullanıyorum yarın sabah kontrole gidecem çok heyecanlı ve gerginim. Yarın herhalde yumurta kontrolu yapacaklar ben ilk defa yaptırıyorum ne yapacaklar yarın bana bilgi verirseniz sevinirim birde cetroit iğne sizde de yanma ve kızarıklık yapıyor mu
Evet yanma ve kızarıklık yapiyor.

Haftaya cumartesi 15 ağustosda adet olmazsam kan testi vericekmişim okadar heycanlıyım kiiiii nasi geçer .insallah yıldönmü hediyesi olur eşimle 28 ağustsoda çıkmaya başlamıştık😁
ayyy ne güzel hediye olur canim hafi insallah iyide ilaç kullanırken adet olamazsın ki neden öyle soylediler

Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah
İnşallah.
Hepimiz burda ilerki dönemlerimizde de destek olur fikir alışverişi yaparız okadar güzel olurki inşallah birimizin bile boynu bükülmez

Allah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallah 🤲🏼💗💗🥺 Aşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım 😢😢♥️
transferi anesteziyle mi yapacaklar hic duymamistim🤔

Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Tebriklerrrr çok sevindim bak boşuna kendini üzdün listede seni de hemen hamile yapıyorum bu sayfa uğurlu demiştim 😉

Back
X