- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Canım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdimGaliba özel durumlarda anestezli yapiyolar belki arkadasinda öyle bi durumdur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdimGaliba özel durumlarda anestezli yapiyolar belki arkadasinda öyle bi durumdur
Adana başkentAnkara başkent mi ben de başkentte tedavi görüyorum
Merional ben hiç kullanmadım ganolf kullandım bende sadece şişkinlik ve akıntı yaptı ama iğne vurulurken birşey hissetmedimKızlar gonal f ile merional göbek bölgemde ağrı yapıyo huzursuz hissedyrm kendimi. Normal öi? Ağrı kesici kullandnz mı bu dönemde
Aşırı ne yapıyor canim? Bir de kac ml kullaniyorsun? Ben suan gonal f 150 kullaniyorum bugun 2.gun inanilmaz gaz yapti bende. Karnimda birseyler geziyor gibi surekliKızlar gonal f ve merional göbek bölgemde aşrı yapıyo. Huzursuz hissediyrm kendimi. Normal mi?![]()
3 tane iğne vuruldum şimdi bir tane ovitrelle 2 tane gonapeptyl başka iğne yok cuma sabah transfere gidecem2 tane catlatma ignesi mi verdi sana?
Merhaba 20 ağustos transfer günüm insaallah benide ekler misinizYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @pissa
- 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
- @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz
- @gulgulgulgul20202020
- @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
- A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
Violett90
- N Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35[/USER
[*][*][USER=994846]@Esraesrael- @Mucizem33
- @Nefesim45
- @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
- @nitro 5.Gün embriyosu-tek-12 Ağustos
- @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
Ebrarinannesii -4ağustos-çift-5gün embriyosu
- @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu
![]()
- @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
- @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
- @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
- @Travelover -çift-5.gün embriyosu
- @afili29
uranus35 -tek-28-Ağustos
- @Papatya88orkide
- N Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos
- @superisiperisi_
- @afrartis
- @Polly—5. Gün embriyosu-çift-10 Ağustos
[*][USER=905804]@canskus- @antalya86 -çift-6ağustos
- @sureyya
- @pembiss123
- @Iro_123
- @minik3434
- @cengelliigne
- @zeynep8734 5. Gün embriyosu-tek-5 Ağustos
- @eda5-5. Gün embriyosu
Sıkı sıkı tutunsun annesine insallah3 tane iğne vuruldum şimdi bir tane ovitrelle 2 tane gonapeptyl başka iğne yok cuma sabah transfere gidecem
Teşekkür ederim hepimizin inşallahSıkı sıkı tutunsun annesine insallah![]()
çok nadir canim o olmazsın ve pozitif sonuç alirsin insallahYok adeti onlar söylemedi sadeve 15 agustosda kan ver dediler ne bileym adet görenler vardi sanki ilaca ragmen o geldi aklıma![]()
Kaçıncı gün embriyosu ve tek mi çift mi konulacak hayırlı olsun canımMerhaba 20 ağustos transfer günüm insaallah benide ekler misiniz![]()
ayy benimde cuma günü transfer olucak çok heyecanliyim sanki ilkmis gibiKızlar nasıl gidiyor ? ♥ Ben evdeyim genellikle yatıyorum ama iştahım fena açıldı15 Ağustos test tarihim zaman nasıl geçer bilmiyorum ♥♥
Ben ayin 17 sinde yapacağım. Tam 12.gün oluyorKızlar nasıl gidiyor ? ♥ Ben evdeyim genellikle yatıyorum ama iştahım fena açıldı15 Ağustos test tarihim zaman nasıl geçer bilmiyorum ♥♥
Beni de listeye ekler misiniz cuma günü toplama işlemim olacakİyi akşamlar güzeller yarın listeyi güncelleneceğim transfer tarihine göre listedeki bilgilerinizi kontrol eder misiniz? Kaç embriyo konulacak kaçıncı gün embriyosu olacak ve belli olanlar transfer tarihi bu arada transferi yapılanlara mavi boncuk hamile olanlara artı hamile emojisi koyuyorum bilginize
Sirkeli suyla yikiyorlar vajinayi mikrop kapmamasi icin ama ben hic kullanmadim. Ben olsam havuza girmezdim ama sen bilirsin. Deniz varsa daha saglikli olurBen bişey sormak istiyorum. Rahim dinlendirmedeyim ve transfer olcak diye biraz dikkat ediyorum yediğime içtiğime hasta olmamaya falan. Önümüzdeki hafta tatile gidicez havuzdan falan mikrop kapmamak için tampon kullanayım diyorum işe yarar mı acaba? Ya da bildiğiniz başka bi yöntem var mı enfeksiyon olmaması için?