• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar gonal f ve merional göbek bölgemde aşrı yapıyo. Huzursuz hissediyrm kendimi. Normal mi? 😕

Kızlar gonal f ile merional göbek bölgemde ağrı yapıyo huzursuz hissedyrm kendimi. Normal öi? Ağrı kesici kullandnz mı bu dönemde
Merional ben hiç kullanmadım ganolf kullandım bende sadece şişkinlik ve akıntı yaptı ama iğne vurulurken birşey hissetmedim

Kızlar gonal f ve merional göbek bölgemde aşrı yapıyo. Huzursuz hissediyrm kendimi. Normal mi? 😕
Aşırı ne yapıyor canim? Bir de kac ml kullaniyorsun? Ben suan gonal f 150 kullaniyorum bugun 2.gun inanilmaz gaz yapti bende. Karnimda birseyler geziyor gibi surekli

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @pissa
  2. 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
  3. @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz🧿:anneadayı:
  4. @gulgulgulgul20202020
  5. @Peanuttt-4. gün embriyosu-çift-8 Ağustos
  6. A alLaayaaaaaaaaaa -5. Gün embriyosu-tek-7Ağustos
  7. @My heaven
  8. @sevgiliseyyah
  9. @Uykuluprenses58
  10. Violett90 Violett90
  11. N Nezara
  12. @Mehder38
  13. @Cobanyildizi35[/USER
    [*][*][USER=994846]@Esraesrael
  14. @Mucizem33
  15. @Nefesim45
  16. @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
  17. @nitro 5.Gün embriyosu-tek-12 Ağustos
  18. @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
  19. Ebrarinannesii Ebrarinannesii -4ağustos-çift-5gün embriyosu🧿
  20. @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
  21. kahveyokmu kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu 🧿 :anneadayı:
  22. @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
  23. @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu🧿
  24. @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
  25. @Travelover -çift-5.gün embriyosu
  26. @afili29
  27. uranus35 uranus35 -tek-28-Ağustos
  28. @Papatya88orkide
  29. N Naznaz46 -5. Gün embriyosu-tek-4ağustos🧿
  30. @superisiperisi_
  31. @afrartis
  32. @Polly—5. Gün embriyosu-çift-10 Ağustos
    [*][USER=905804]@canskus
  33. @antalya86 -çift-6ağustos
  34. @sureyya
  35. @pembiss123
  36. @Iro_123
  37. @minik3434
  38. @cengelliigne
  39. @zeynep8734 5. Gün embriyosu-tek-5 Ağustos🧿
  40. @eda5-5. Gün embriyosu
Merhaba 20 ağustos transfer günüm insaallah benide ekler misiniz 🙃

İyi akşamlar güzeller yarın listeyi güncelleneceğim transfer tarihine göre listedeki bilgilerinizi kontrol eder misiniz? Kaç embriyo konulacak kaçıncı gün embriyosu olacak ve belli olanlar transfer tarihi bu arada transferi yapılanlara mavi boncuk hamile olanlara artı hamile emojisi koyuyorum bilginize

Ben bişey sormak istiyorum. Rahim dinlendirmedeyim ve transfer olcak diye biraz dikkat ediyorum yediğime içtiğime hasta olmamaya falan. Önümüzdeki hafta tatile gidicez havuzdan falan mikrop kapmamak için tampon kullanayım diyorum işe yarar mı acaba? Ya da bildiğiniz başka bi yöntem var mı enfeksiyon olmaması için?

İyi akşamlar güzeller yarın listeyi güncelleneceğim transfer tarihine göre listedeki bilgilerinizi kontrol eder misiniz? Kaç embriyo konulacak kaçıncı gün embriyosu olacak ve belli olanlar transfer tarihi bu arada transferi yapılanlara mavi boncuk hamile olanlara artı hamile emojisi koyuyorum bilginize
Beni de listeye ekler misiniz cuma günü toplama işlemim olacak 😊

Ben bişey sormak istiyorum. Rahim dinlendirmedeyim ve transfer olcak diye biraz dikkat ediyorum yediğime içtiğime hasta olmamaya falan. Önümüzdeki hafta tatile gidicez havuzdan falan mikrop kapmamak için tampon kullanayım diyorum işe yarar mı acaba? Ya da bildiğiniz başka bi yöntem var mı enfeksiyon olmaması için?
Sirkeli suyla yikiyorlar vajinayi mikrop kapmamasi icin ama ben hic kullanmadim. Ben olsam havuza girmezdim ama sen bilirsin. Deniz varsa daha saglikli olur

Back
X