2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

O kadar belirsiz bir durum ki ne yorum yapsam bilemedim en iyisi aslinda akisina birakmak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olur zaten🙏
Aynen canim...bir haftada bile hersey degisebilir..millet dikkat etmedi malesef ....havalar soguyunca dahada artcak gibi..hakkimizda hayirlisi olsun bakalim..1 hafta daha gecsin bakalim..eger artis olacak gibi olursa..tedaviye baslarim sanirim ben..cunki kaybedecek vaktim kalmadi artik benim malesef..🙁🙁

Aynen canım hepimiz aynı olduk valla üç dü dörttu derken baya tecrübe sahibi olduk. İlk tüp Bebek tedavi zamanı ne kadar acemiydim hiç bişey den haberim yoktu falan 😁 aynen iyiki varsınız valla bu süreci birlikte güzel bi şekilde atlatacağız inşaallah. Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah. Amin🤲
amin bacim aminnnnnn valla burası olmasa hiçbirşey bilmeden devam edecektik

Ben az once esime durduk yere bagirdim cagirdim sonra da oturdum agladim☹☹ İlaclar basliyor etki etmeye
Ahh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..

Yarın sabah 6 da kalkıp toplama işlemine gidecem inanılmaz heyecanlı ve stresliyim eşimle konuştum sana belli etmemeye çalışıyorum ama çok gerginim dedim oda bende sana belli etmiyorum ama bende çok gerginim diyo 😔
Merhabalar Cumartesi bende yumurtatoplama işlemine gideceğim Allah saglık ve sabır versin arkadaşım 🙏

Ahh kzuum benim esim uzun suredir yasiyor o stresi..adetli gibi dolaniyorum ortalikta her daim..gun icinde 4 mevsim yasiyorum..okadar cok igne ilac kullandimki subattan beri..alisti artik esimde..ilaclara veriyor artik..
Aynen oyle sonradan cok uzuluyorum ama napiyim bir cok mutlu oluyorum icim kipir kipir sonra bir anda aglamaya basliyorum. Hamile kalinca neler olacak acaba 😂🙈

Ben de annende kal diye yalvardım. Sonra düşündüm adam niye evinden gitsin izin verdim tekrar benle yaşamasına🙈
Ha ha haaa süpermiş🤣🤣🤣 niye gönderiyorsun sonra kime Naz yapacaksın bırak sonuna kadar seninle yaşasın bu stresi🤣🤣

Back
X