Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş rabbim bu cuma saatinde hepimizin gönlüne göre versin rabbim kucağımızı boş bırakmasınRabbim size de nasip etsin en kısa zamanda![]()
Çok iyi canım inş sağlıkla döllenir hepsiZaten herşey onlara kavuşmak için 13 yumurta iyi mi
Canım benim reglimin 16. Günü transfer yapılmıştı 15 mm di kalınlık sanırım Egelim 14-20 gün arasında yapılıyor transfer rahim kalınlığına görearkadaşlar merhaba.. acil olarak bi sorum olacak sizlere.. tecrübesi olan arkadaşlarda yardımcı olacağını düşünüyorum rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaştığı zaman transfer ne zman gerçekleşiyor? yani erteis gün mü veya 1 hafta mı 3 gün mü yani zaman geçtikte adette yaklaşıyor nitekim
Benim 5 gün sonra olmuştu iğne ve hap kullandım transfere kadararkadaşlar merhaba.. acil olarak bi sorum olacak sizlere.. tecrübesi olan arkadaşlarda yardımcı olacağını düşünüyorum rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaştığı zaman transfer ne zman gerçekleşiyor? yani erteis gün mü veya 1 hafta mı 3 gün mü yani zaman geçtikte adette yaklaşıyor nitekim
Pko zor bisey mi ya hemen anlasilmoyor mu ne garipcanım aynıyız seninle, benimde ilk tüp bebek denemem olacak ilk defa regl günümü bu kadar istekli beklyorum. bendede pko yok demişlerdi ama en son gttiğim doktorum var dedi![]()
Geçmiş olsun 13 yumurta çok iyi maşallah inşallah hepsi döllenir, 10 üzeri yumurtada ağrı olabilir bir iki güne geçer.Yumurta toplamadan çıktım eve gidiyoruz 13 yumurta toplanmış nasıl sizce ama ağrım var iğne vurdular ama geçmedi
Canım pko bazen karıştırılabiliyor, benim çok arkadaşıma sen pko sun dendi 1 yıl sonra tekrar muayeneye gittiklerinde sende pko yokki vücudun bile uygun değil buna dendi.Zaten pko olanlarda genelde adet düensizliği oluyo aylarca adet olmuyorlar.İnşallah seninki de öyle bir durumdur.Öyle olsa bile yine de tüp bebekte şansın yüksek.Pko zor bisey mi ya hemen anlasilmoyor mu ne garipbenim adetlerim hep duzenlidir yumurtalarim buyur ve kendiliginden catlar. Ama ilacsiz bile bazi aylar iki yumurtam olurdu. asilamada en dusuk doz igneyle 13 yumurtam oldu. Doktor cok yumurta kalitesiz yumurta demek olabiliyor bazen dedi. Hayirlisi bakalim
canım valla bende adet düzensizliği vardıPko zor bisey mi ya hemen anlasilmoyor mu ne garipbenim adetlerim hep duzenlidir yumurtalarim buyur ve kendiliginden catlar. Ama ilacsiz bile bazi aylar iki yumurtam olurdu. asilamada en dusuk doz igneyle 13 yumurtam oldu. Doktor cok yumurta kalitesiz yumurta demek olabiliyor bazen dedi. Hayirlisi bakalim
Evet canım taze transfer olacak haber vereceklermişMaşallah canım gayet iyi hepsi dolu dolu çaksın da döllensin inşallah taze transfer mi yapışacak canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun 13 yumurta çok iyi maşallah inşallah hepsi döllenir, 10 üzeri yumurtada ağrı olabilir bir iki güne geçer.
Canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin şu an hamile misinAnladım canım, işte normal yolla olsun diye beklerken zaman geçiyor. Bence tüp Bebek merkezleri ile görüşün çok beklemeyin, yaşınız çok değil ama bence geç kalmadan en azından bı kaç drla da görüşün. Ben 5 yıl önce üçüncü tüp Bebek denemesi yaptım tutmadı maddi biraz toparlanalım derken aradan üç yıl geçti ,tam tüp Bebek tedavisine başlayacakken normal yolla hamile kaldım bu sefer normal yolla hamile kalıyorum acaba acele mi davranıyoruz derken iki yıl yine bekledik baktık olmuyor şuan tekrar 4. Denemedeyiz. Keşke hamilelik sonrası o kadar beklemeseydim yani zaman çok çabuk geçiyor geç kalmadan en azından önlemi alın gidin görüşün drlarla
Insallah sağlıkla tutunsun bebeginKizlar transferi oldum. Simdi 1 saat yatiyorum. 1 saat dolsun kalkicam igneleri olcam
Ayy canım çok sevindim senin adına bana umut oldun benim eşimin hareketlilik 7 ilk gebeliğimde bir kerede tutmuştu.. sonra tüplerim kapanmış ondan olmamış şimdi diyoruz bi kaç ay deneyelim sonra tüp bebekYatkın bizde morfoloji sıfır ileri hızlı hareketli sıfır buna rağmen 14 yumurtam döllendi 7 tanesi beşinci güne geldi hiç merak etme olur Allah’ın izniyle benimki daha düşük sana göre tek yumurta tek sperm işimizi görür![]()
Bilmiyom ki canım ben de diyorum bi kaç ay deneyeyim. İlk gebeliğimde bir kerede hamile kaldım aslında nasıl olmuş hayret cidden rabbim istemesi yeter.. o zaman istemiyoduk bir de ama problem olduğunu bilmiyodukBu arada bu değerlerle ben bir kez normal yolla gebelik yaşadım ama sağlıksız oldu 9. Haftada kürtaj oldum canım bence zaman kaybetme tüp bebeğe başla önce bir iki aşılama da deneyebilsin belki çünkü benim Kızım aşılama ile olmuştu ama o zaman 29 yaşındaydım![]()