Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Merhaba arkadaşlar. Benim doğumum da Şubata denk geliyor. Bugün doktora gittim.13. Haftaya girdik. Cinsiyetini kıza benzetti. Sizin fikrinizi de alabilir miyim? İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı.
Dün devlette söylemediler banada ozelemi gidiyorsunuz 12 +4 dü benimde

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?
üzülmeyin benim kuzenım imkanı olduğu halde yaptırmadı gerek görmedi ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ben bu çocuktan niye vereyim bunca parayı dedi. bence o da kendince haklı. yaptırmayan da yaptırmıyor

şimdi karşıma çıktı instagamda drseyfettinozvural var ben onun paylaşımlarını çok beğeniyorum az önce tam da bununla alakalı bir paylaşım yapmış bence girip bir bakabılırsınız. bir de önden gitmesi de geriden gelmesi de birbirinden çok farklı şeyler değil aslında. benimde 3-4 gün önde çıktı mesela ben sordum doktora bir sıkıntı olur mu dıye şeker hastalarında sorun olabılıyor önemli değil dedi
aynı dr benim de karşıma çıktı bugüün :))

Back
X