• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Çok tesekkurler canım hep ovulasyonla takip yaptgm icin bu akintı yumurtlamada oluyordu daha tarih icin erken ondan endiselendim ilk tüp bebek denemem olacak benim daha once de hic hamile kalmadım heyecanliyim 🤗
Evet gerçek zamanla aynı şekilde ilerlediği için yum zamanı akıntı olduğu gibi normal yani. İlk denemen demek rabbim inşallah heyecanını aynı şekilde yaşatsın bebeğini kucağına aldığın güne kadar sürsün inşaallah 🤲

Evet gerçek zamanla aynı şekilde ilerlediği için yum zamanı akıntı olduğu gibi normal yani. İlk denemen demek rabbim inşallah heyecanını aynı şekilde yaşatsın bebeğini kucağına aldığın güne kadar sürsün inşaallah 🤲
Amin insallah hepimize yavrularımızı sağlikla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 1 basarisız aşılamam var doktor tekrar denemeyelim dedi esimde varikoselden dolayı hareket sorunu var insallah tüp bebek vesile olur bu sefer

Benim bugün 4. Gün dondurulmuş embiryo transferi olacak canım duruma göre değişiyor o 3.4.5.6. günlerde transferler oluyor artık.
4 ile 6 yi bilmiyordum... yaa çok heyecanli olmalısın saglikla tutunsun bebisin 😍🤲🏻💖

4 ile 6 yi bilmiyordum... yaa çok heyecanli olmalısın saglikla tutunsun bebisin 😍🤲🏻💖
Evet çok heyecanlıyım. O transfer anı çok duygusal sende yaşayınca anlayacaksın çok güzel duygu gercekten. Ve bizler inşaallah hamile kalırsak çok şanslı anneleriz bebeklerimizi embiryo halinde transferini bu şeklide görmüş oluuyoruz ve embiryo resimleri de oluyor.

Çok teşekkurler canım 😍 insallah sağlıkla büyüyorlardır.. peki sende bu ignelerden mi kullandın herkesten baska igne isimleri okudum etkili bir igne mi acaba
Ben gonal f + merional kullandım farketmiyor hepsinin görevi aynı.Dozu da yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar

Evet çok heyecanlıyım. O transfer anı çok duygusal sende yaşayınca anlayacaksın çok güzel duygu gercekten. Ve bizler inşaallah hamile kalırsak çok şanslı anneleriz bebeklerimizi embiryo halinde transferini bu şeklide görmüş oluuyoruz ve embiryo resimleri de oluyor.
Kesin ağlarım çok duygusalım zaten Allah saglikla 9 ay gelisimlerini izletmeyide nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  2. @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  3. @Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  4. Ebrarinannesii Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  5. @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  6. @esil16 -4 Ağustos
  7. @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  8. @Denizderman -6Ağustos-🧿
  9. @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  10. Mericlila Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek🧿
  11. @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  12. @pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  13. @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
  14. nitro nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  15. @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
  16. @minik3434 -13Ağustos
  17. @pissa
  18. 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
  19. @gulgulgulgul20202020
  20. @My heaven
  21. @sevgiliseyyah
  22. @Uykuluprenses58
  23. @Nezara
  24. @Mehder38
  25. @Cobanyildizi35
  26. @Pasagirl -20 Ağustos-
  27. @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  28. @Nefesim45
  29. @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
  30. @Aponjj -5. Gün embriyosu
  31. @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
  32. @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
  33. @afili29
  34. @Papatya88orkide
  35. @superisiperisi_
  36. @afrartis
  37. @poly-anna
  38. @sureyya
  39. @pembiss123
  40. @cengelliigne
  41. @canskus
  42. @Esraesrael
  43. @Violet96
  44. @Mucizem33
  45. @afili29
  46. @Iro_123
  47. @duam08
  48. @Aylin343534
Arkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Teşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah 🤲
İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Birşey olmaz Allahın izni ile sağlıkla çözünürler

Teşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah 🤲
Dua edicez canım insallah saglıkla tutuncaklar 🤲🏻🤲🏻 aklina olumsuzluklari getirme

Arkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🥰 Ben de İstanbuldayım Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezindeyim Ben Şiddetli Erkek İnfertilitesi nedeni ile Tüp bebek sürecindeyim 4 yıldır uğraş veriyorum bakalım nasip ne zaman ama bu merkezden genellikle memnun kalıyorlar başarı şansı yüksek deniyor benim durumlar farklı diye sonuca ulaşamadım yoksa hamilelik 3 kez yaşadım (biri doğal yolla oldu) ama sona gelemedim hiç. Şuan tüp bebek olarak 3.denememi yaptım bütün transfer sonrası 4.günüm bu işlerle haşır neşir olduk iyice aklına takılan herhangi birşey olursa özelden de Burdan da yardımcı olurum bu yol uzun meşakkatli yol bol sabırlar dilerim sana 💗💗🤲🏼🥰

Back
X