• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Canım bu konuda çok iyi olduğunu duyduğum Banu çiftçi var kendisi de aynı şeyleri yaşamış erken menepoza girmiş sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum muahanesi Nişantaşı’nda transferi taksim Acıbadem de yapıyor diğer tüp bebek merkezleri çok kalabalık yeterince ilgi alaka göremiyorsun ben yeni başlasaydım kesinlikle Banu Hanımı tercih ederdim

Canim ben esra hocanin hastasiydim...giristeki 2 tane hemsire var cok ilgililerr..ama onun disinda..esra hoca inanilmaz.yogun..sadece 5 dakka soru sorabiliyosun..birde hastane olarak israrla 3. Gun embriyosu koyuyorlar...benim 1 asilama 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..o hastanede..hepsinide esra hoca yapti..kimsenin elinde sihirli degnek yok tabi..ama cok yogunnnn bi insan...bunu ondan sonraki doktorum bulent beyde anladim..1 saat oturduk konustukk..daha sonra telefonlada konustukk..esra hoca biraz agresif geldi bana..soru sordugun zaman bazilarini evet acikliyor ama bazilarinda sen salakmisin bakisi atiyo bi..yuzunun sekli degisiyo..birde ben sunu cok fazla duydumm o hastaneye gidipte. Embriyosu kalitesiz olanii...ve hep 3. Gun transferi yapiyolar.nacizane..eger oyle bisey olursa yaptirmani tavsiye etmem kuzum..yani 3. Gun embriyosunu..insallah hayirliai olur..ama ben adanada cok arastirdimm..sadece 2 iyi doktor var..bublardan biri acibadem volkan noyan..digeride..bulent haydardedeoglu..
Volkan noyanı da duydum esra hocanın çok samimi ark tavsiyesi üzerine gittim şuan için ilgili hemşilerde iyş olmazsa acıbadem volkan beye gitmeyi düşünürüm inşallah tutar da gerek kalmaz

evet malesef canim insan korkuyo valla ben e gerginim son embriyom birde o iğneler beni çok etkiliyordu korkuyorum artık iğneden falan aynı şeyleri yasamaktan
Bide cok zor cidden ya cok emek veriliyo. Hergün iğne ben bide kendim yapamiyorım haftaici sağlık ocagina haftasonu özele gidiyorum cidden zor bide bi sürü ilac yan etki olarak hic olmadi bende ama.. zor ama😷 allah insallaj karşılıgını veriri bizlere 🙏🏼

Bide cok zor cidden ya cok emek veriliyo. Hergün iğne ben bide kendim yapamiyorım haftaici sağlık ocagina haftasonu özele gidiyorum cidden zor bide bi sürü ilac yan etki olarak hic olmadi bende ama.. zor ama😷 allah insallaj karşılıgını veriri bizlere 🙏🏼
valla ben evde tekim canim mecbur kendim yapıyorum şimdi transfer sonrası da iğne oluyorum benim yumurta toplamam olalı 1 yıl oldu unutmusum resmen göbekten iğne olmayı

Dun transfer oldum. Kizlar hic belirti yok bende. Ne kasik agrisi var ne başka bir sey. Ne tutunma kanaması. Normal mi sizce bu?
Normal canım sabah Bi yazı okudum baya uzundu kısaca transfer sonrası belirti hissetmesini diyor. Tutunma kanamadı diyede bişey yok diyor Mecbur 10 gün oturup beklicem. Bende senden 1 gün önce transfer oldum. Dinliyorum kendimi Bi değişiklik var mı diye yok ama😋

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  2. @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  3. D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  4. @mrskorkut -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  5. @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  6. E esil16 -4 Ağustos
  7. @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  8. @Denizderman -6Ağustos-🧿
  9. A antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  10. @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek🧿
  11. A alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  12. pinkbuyu pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  13. @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
  14. nitro nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  15. @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
  16. @minik3434 -13Ağustos
  17. @pissa
  18. 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
  19. @gulgulgulgul20202020
  20. @My heaven
  21. @sevgiliseyyah
  22. @Uykuluprenses58
  23. @Nezara
  24. @Mehder38
  25. @Cobanyildizi35
  26. @Pasagirl -20 Ağustos-
  27. @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  28. @Nefesim45
  29. @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
  30. @Aponjj -5. Gün embriyosu
  31. @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
  32. @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
  33. @afili29
  34. @Papatya88orkide
  35. @superisiperisi_
  36. @afrartis
  37. @poly-anna
  38. @sureyya
  39. @pembiss123
  40. @cengelliigne
  41. C canskus
  42. @Esraesrael
  43. @Violet96
  44. breath12 breath12
  45. @afili29
  46. @Iro_123
  47. @duam08
  48. @Aylin343534
Merhaba ben yeni katıldım aranıza.3 ağustosta 1 adet 4.gün embriyosu transfer edildi.Beklemedeyim.Herkes için hayırlı olsun inşallah🙏🏻

Ayy hepiniz icin ben de okuyunca heyecanlaniyorum. Ben de hastanedeyim kontrole geldim 4 gun gonal f kullandim bakalim kac tane yumurtam buyuyor
Covid testi istiyorlar benden saglik bakanligi sart koymus. Burundan aliniyormus cok acitiyor mu??
Evet canım sağlık bakanlığı istiyor biraz acıyor ama anlık yani

Back
X