Evet canım ben bı 1.5 ay önce yaptırmıştım bide yeni yaptırdım transfer öncesi.Kızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben bı 1.5 ay önce yaptırmıştım bide yeni yaptırdım transfer öncesi.Kızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Teşekkür ederim canım inşaalah herşey güzel olur dediğin gibi aldım bebeklerimi şükür bı sıkıntı çıkmadı .Hic merak etme canım. Hersey guzel olacak. Transferinde başarılar simdiden
Çok teşekkürlerHayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de uğurlu listemize![]()
İnşallahNerede tedavi görüyorsunuz sizin de dondurulmuş var sanırım değilmi
Aynen ben de geçen sene taze transfer oldum tutmadı.Bende çikolata kisti var eşimde morfoloji düşük bende de histeroskopi oldu ardından kist boşaltma sonra 2 kez toplama yapıldı havuz yöntemi 2aydır da lucrin depot vurdum 4 embriyo var3.gün donduruldu çözülüp 5.gün transfer edilcek inşallah.Ankara başkent üni.hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu doktorumBursa Jimer’de Suat Hazer doktorum. Evet haziran ayında dondurduk, histereskopi oldum bu aya kaldı transfer. Geçen sene taze transfer olmuştum negatif ozaman dondurmadılar embriyolarımı merkez değiştirdim bu sene. Siz nerde tedavi görüyorsunuz. Sizde sebep ne tüp bebek için. Bizim erkek faktör.
Aynen ben de geçen sene taze transfer oldum tutmadı.Bende çikolata kisti var eşimde morfoloji düşük bende de histeroskopi oldu ardından kist boşaltma sonra 2 kez toplama yapıldı havuz yöntemi 2aydır da lucrin depot vurdum 4 embriyo var3.gün donduruldu çözülüp 5.gün transfer edilcek inşallah.Ankara başkent üni.hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu doktorum
Bizdede dna hasarı ve sayıda sıkıntı yok ama hız ve morfoloji kötü.İnşallah busefer tutcak iyi düşün.Benimde 4 embriyom var 5. gün donduruldu. Bu ay vuruldum bende lucrin depot aşağı yukarı aynı tedavi süreci oluyor zaten. Benim eşimin sayı hız morfoloji hepsi düşük. Çok korkuyorum bu defada olmazsa diye![]()
Canım sen nerde tedavi oluyorsun?Yok test yapılmıyor hastanede transfer olurken. Sadece bir form dolduruyorsun
Bizdede dna hasarı ve sayıda sıkıntı yok ama hız ve morfoloji kötü.İnşallah busefer tutcak iyi düşün.
Bende iğneye devam ama işte kendim yapamiyorm maşallah valla kendi yapanlaravalla ben evde tekim canim mecbur kendim yapıyorum şimdi transfer sonrası da iğne oluyorum benim yumurta toplamam olalı 1 yıl oldu unutmusum resmen göbekten iğne olmayı
Acibafem de yapildi transferCanım sen nerde tedavi oluyorsun?
Benmde acıbadem sisin hangisiAcibafem de yapildi transfer
Aynı ağrı bende de oluyor bugün canım ve ara ara bel ağrısı inşallah iyiye işarettir özellikle bugün başladı 3 gündür hiç olmamıştıAllah hepimizin yüzüne gülsün bende çarşamba oldum asla gecmiyor vakit az önce de cok kısa adet ağrısı giib ağrım oldu bi kac saniye insallah degildir cok zor beklemek
Kuzum ben transfer yapılmadan 1 saat önce o iğneyi oldum hatta transfer öncesi 1 hafta önce de oldum ve 11in de de olucam ama o düşük önleyici Allah’ın izniyle iyi gelir yani mesela benim progesteron oranım normal ama ne olur ne olmaz diye ya progestan ya da proluton iğnelerden birini vuruyorlar stres yapma güzelce yaptır iğneni canını hiç sıkmaKızlaaar acil soru doktorum iğne yolladi whatsapp üzerinden progesteron hormonum düsük cikmis tek seferlik igne yaptirdim eczaneden aldim.. sizce tutunurmu yaa cok endiselendim prolutan iğnein adı![]()
İnsallah yaaa neden daha önce yapmadılarki sorusu geldi aklıma simdi ihmal degilmi bu ozaman madem böyle önemli biseyKuzum ben transfer yapılmadan 1 saat önce o iğneyi oldum hatta transfer öncesi 1 hafta önce de oldum ve 11in de de olucam ama o düşük önleyici Allah’ın izniyle iyi gelir yani mesela benim progesteron oranım normal ama ne olur ne olmaz diye ya progestan ya da proluton iğnelerden birini vuruyorlar stres yapma güzelce yaptır iğneni canını hiç sıkma
Bunu bence doktornuzla görüşün size göre takip planı cıkarırMerhaba kızlar. Ben de aranıza katıldım. Geçen ay eşimde 2-3adet sperm olduğunu öğrendik onlar da hareketsiz. Tüp bebek için 1-2ay bekleriz diyorduk. Ama doktor sakın ertelemeyin en kosa sürede yaptırın dedi. Kendim Türkiyede değilim ama tüp bebek için gelicem. Adetim ağustos 30u tahmini. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor?ona göre türkiyeye uçak bileti alacağım. Benim hormonlarım falan normal. Genel olarak hiç bir sıkıntım yok. Başka testler yaptırmam gerekiyormu?