• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Daha önce ocak ayında transfer olmuştum pozatif sonuç almıştık 12 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum inşallah bu sefer güzel ve iyi sonuçlar olur

Daha önce ocak ayında transfer olmuştum pozatif sonuç almıştık 12 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum inşallah bu sefer güzel ve iyi sonuçlar olur
Cok geçmiş olsun canim. Genetik test vs yaptırdınız mi sebebiyle ilgili bir şeyler soylendj mi size

Canim 1 hafta kala cikiyor mu? Transfefden kac gun sonra yaptınız kacinci gun embriyosuydu?
Valla kuzum bugün transfer sonrası 4.günüm ama ben tedaviye başladıgım da yani 28 temmuz da çatlatma iğnesi vurulmuştum o da hcg hormonu salgılıyormuş galiba hala onun etkisi olabilir yoksa daha çok erken diye düşünüyorum hem de 5 liralık testte çıktı 🤣🤣

Valla kuzum bugün transfer sonrası 4.günüm ama ben tedaviye başladıgım da yani 28 temmuz da çatlatma iğnesi vurulmuştum o da hcg hormonu salgılıyormuş galiba hala onun etkisi olabilir yoksa daha çok erken diye düşünüyorum hem de 5 liralık testte çıktı 🤣🤣
senin pozitif olduğuna dair acayip bir inanç var içimde niyeyse 🤣🤣🤣

amin canim aminnn insallah kaset testte bu kadar erken çıktıysa kesin vardır bence ben 2 sinde de 6. gün öğrendim
Hay Ağzından bal damlıyor kuzum benim 🥰🥰😃 ben de 3 gebeliğim de de çok erken öğrenmiştim ilk 2 si tüp bebekti 1.cisi 3.gün embriyosuydu transferin 8.günü öğrendim 2.bebek 5.gün embriyosuydu onu 6.gün de öğrendim 3.bebek doğaldı sürpriz oldu bir gün filmler de ki başım döndü düştüm bildiğin cadde üstünde Yürürken 😂😂 öyle hamile olduğumu öğrenmiştim reglime 5 gün kala 🤣🤣 bakalım bu sıpalar bana Uğur getirir inşallah annelerini bırakmazlar 🤲🏼💗🥺♥️🥰

Hay Ağzından bal damlıyor kuzum benim 🥰🥰😃 ben de 3 gebeliğim de de çok erken öğrenmiştim ilk 2 si tüp bebekti 1.cisi 3.gün embriyosuydu transferin 8.günü öğrendim 2.bebek 5.gün embriyosuydu onu 6.gün de öğrendim 3.bebek doğaldı sürpriz oldu bir gün filmler de ki başım döndü düştüm bildiğin cadde üstünde Yürürken 😂😂 öyle hamile olduğumu öğrenmiştim reglime 5 gün kala 🤣🤣 bakalım bu sıpalar bana Uğur getirir inşallah annelerini bırakmazlar 🤲🏼💗🥺🥰
4. Çocuğuna mi tup bebek yaptırıyorsun canim?

4. Çocuğuna mi tup bebek yaptırıyorsun canim?
Evet kuzum maalesef aslında doğal yolla evladımız artık oluyor ama eşimin spermlerinde down sendromu geni bulundu 🥺 risk almayalım dedik donmuş embriyolarımızı Ngs işlemiyle kontrol ettirip öyle transfer işlemi yaptırdık inşallah yüzümüz Güler ne diyeyim 🤲🏼♥️🥰🥺

Hay Ağzından bal damlıyor kuzum benim 🥰🥰😃 ben de 3 gebeliğim de de çok erken öğrenmiştim ilk 2 si tüp bebekti 1.cisi 3.gün embriyosuydu transferin 8.günü öğrendim 2.bebek 5.gün embriyosuydu onu 6.gün de öğrendim 3.bebek doğaldı sürpriz oldu bir gün filmler de ki başım döndü düştüm bildiğin cadde üstünde Yürürken 😂😂 öyle hamile olduğumu öğrenmiştim reglime 5 gün kala 🤣🤣 bakalım bu sıpalar bana Uğur getirir inşallah annelerini bırakmazlar 🤲🏼💗🥺🥰
insallah canim senin ismin çok tanıdık geldi bana acaba önceki tüp bebelerimizde aynı dönemde mi yaptik ki

Evet kuzum maalesef aslında doğal yolla evladımız artık oluyor ama eşimin spermlerinde down sendromu geni bulundu 🥺 risk almayalım dedik donmuş embriyolarımızı Ngs işlemiyle kontrol ettirip öyle transfer işlemi yaptırdık inşallah yüzümüz Güler ne diyeyim

Insallah saglikli evlatları sahip oluruz hepimiz. Doktor bize hic sperm fish testi falan istemedi. Aslinda ilk tup bebek de olsa tüm testleri yapip baslamak gerekiyor tup bebege.

Back
X