• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Transferden sonra ilk 3 gunde tutarsa tutuyormus tutmazsa tutmuyormus. O nedenle ilk 3 gun onemli diyorlar. Bende cuma transfer oldum. 2 gunde cikar az da olsa diye düşündüm.
Ben oğlumda transferden sonra 5. gün yaptım ve idrarda çıkmamıştı sonra 10. gün yaptigimda o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki kan testinde 151 çıktığı halde o gün bile ikinci çizgi çok silikti

Kızlar bir sorum olacak: Ben tüp bebek tedavisine acıbadem de başladım. İlaç ve tedavi 15bin dediler, tamam dedik ve ne isterlerse verdik. Diğer embriyolarımı başka bir merkeze taşıdık. Burada ilaçları alırken, bir eczacı bu ilaçları kadın doğuma yazdırırsanız öder dedi. Şok oldum, kaç senedir çalışıyorum hem SGK hem özel sağlığım var ama hiç kullanmadım.Kimsenin haberi olmadığı için kimseye de sOramadım. Şimdi transferdeki şu pahalı iğneleri kadın doğuma yazdırıcam. Siz de böyle birşey yapan var mı?
benim ilaçların bir kısmını eczane hemen yağdırıyordu.ben kendim uğraşmadım bile.onlar bana.ilaclari yazdırıp bu ilca yazdırılmıyor.bu ilaç yazdiriliyor dediler.bu ay ilâçlarım toplam 2600 tuttu ki gonal f 13 gün vuruldum

Ben oğlumda transferden sonra 5. gün yaptım ve idrarda çıkmamıştı sonra 10. gün yaptigimda o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki kan testinde 151 çıktığı halde o gün bile ikinci çizgi çok silikti
Bilmiyorum üzüldüm ovulasyon testinde az da olsa çıkardı diye düşünüyorum 3. Gun çünkü ilk 3 gunde tutuyormus. Akışına bıraktım ama. Nasip işi. Olmazsa tekrar denerim. Napalim. Allah çaresiz dert vermesin inşallah.

benim ilaçların bir kısmını eczane hemen yağdırıyordu.ben kendim uğraşmadım bile.onlar bana.ilaclari yazdırıp bu ilca yazdırılmıyor.bu ilaç yazdiriliyor dediler.bu ay ilâçlarım toplam 2600 tuttu ki gonal f 13 gün vuruldum
Bence en güzeli sağlam bir eczane bulmak. Sigorta firmasıyla nlaşmalı olmadı ŞART. Ben reçete yazılınca atıyorum eczacı a, sigortadan prov. İstiyor, bazen rapor lazım diyor, alıyorum. 2 3 saate getiriyor ilaçları ben katılım payı ödüyorum. Birde evzavıda bilir hangi sigorta onları karşılıyor eğer kendiniz yaptırıyorsanız özel sigorta ona göre araştırın. Birde tamamlayıcı sigorta varmış, tam içeriğini bilmiyorum ama bizim sürecimşzde sigorta çok önemli.

Bilmiyorum üzüldüm ovulasyon testinde az da olsa çıkardı diye düşünüyorum 3. Gun çünkü ilk 3 gunde tutuyormus. Akışına bıraktım ama. Nasip işi. Olmazsa tekrar denerim. Napalim. Allah çaresiz dert vermesin inşallah.
Bu düşünceleri yaklaşık olarak bi 7 gün kadar şimdi hemencik siliyorsun kafandan ve tatlı tatlı dinleniyorsun kafana takma bol bol film izle yat keyfine bak birşeyler ye iş yapma keyfini çıkar 🥰🥰♥️

Bence en güzeli sağlam bir eczane bulmak. Sigorta firmasıyla nlaşmalı olmadı ŞART. Ben reçete yazılınca atıyorum eczacı a, sigortadan prov. İstiyor, bazen rapor lazım diyor, alıyorum. 2 3 saate getiriyor ilaçları ben katılım payı ödüyorum. Birde evzavıda bilir hangi sigorta onları karşılıyor eğer kendiniz yaptırıyorsanız özel sigorta ona göre araştırın. Birde tamamlayıcı sigorta varmış, tam içeriğini bilmiyorum ama bizim sürecimşzde sigorta çok önemli.
Benim dogumu da kapsiyor sigortam. Simdj soyle bir durum var. Tup bebek tedavisini kapsamıyor onu biliyorum. Eger ilaci tup bebek tedavjsj icin yazarsa yani on tani da tup bebek tedavisi yazarsa kapsamaz, ama başka bir sey yazılırsa kapsar.

Bu düşünceleri yaklaşık olarak bi 7 gün kadar şimdi hemencik siliyorsun kafandan ve tatlı tatlı dinleniyorsun kafana takma bol bol film izle yat keyfine bak birşeyler ye iş yapma keyfini çıkar 🥰🥰
Zaten 2. Transfere basliycam ben gazla. Oyle mafolmadim. Kısmet deyip geçtim. 2. Tedavi için plan yaptım. Allah dermanı olmayan dert vermesin hic birimize. Oyle ya da böyle insallah bir gün Allah saglikli bebekler nasip eder hepimize.

Kızlar ablam 5.gün embriyo transferi oldu 2.kez bugün transferin 8.günü değer 9 kusuratlı çıktı. Doktor kimyasal olabilir demiş. Bu tarz durumlar yaşayan ya da duyan var mı. Bizim için seneler sonra bir umut oldu bu sizce daha sonradan yükselme imkanı var mı

Benim dogumu da kapsiyor sigortam. Simdj soyle bir durum var. Tup bebek tedavisini kapsamıyor onu biliyorum. Eger ilaci tup bebek tedavjsj icin yazarsa yani on tani da tup bebek tedavisi yazarsa kapsamaz, ama başka bir sey yazılırsa kapsar.
Ozaman inşallah gerek kalmazdı drunla konuşursun, tedavi yapacaksa başta herhangi bir değer düzenleme vs. Onu yazar direk tüp bebek yazmaz. Belki benim kistler değerlerle çok uğraştık, benim önce tedavi sonra tüp bebekte, ondan karşıladı.

Oyyyy bu sefer gelin bizden para istedi olur Rabbim bir an önce hiç çocuğu olmayan sizlere sonra da bizim gibi kardeş isteyenlere nasip etsin ben 17 yıllık evliyim hiç korunmadım hiç normal yolla hamile kalamamıştım geçen seneye kadar ama maalesef 9. Haftada kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum ne kadar zor olduğunu biliyorum Kızım da tedaviyle oldu şükür inanın ben de çok yaşadım hiç çocuk sahibi olamayacak mıyım psikolojisini ama Allah çok büyük ben inanıyorum hepimiz hamile kalacağız hepimizin hamilelik emojisini zevkle işleyeceğim sonra da hep beraber Mayıs 2021 anneleri sayfasını açacağız Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin 🙏
Evet cok zor pskolji gerçekten.. Allah herbirmixe nasip etsin bu hafta önmüzdeki haftlarda hep hamilelik haberleiyle dolup taşsin insallah😍

Katılıyorum hele 5.gün se 5.veya 6.gün de cıkar ama 4.gün embriyosuysa 7.gün de çıkar 3.gün embriyosuysa 8.günden itibaren cıkar kuzum ♥♥
ilk bebekte yani 3.gün embriyosunda daha 5.gün de kan verip 1.2 cıktıgında delilerce ağlayıp 3gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim aşırı tecrübesizliğin sonucu 😂😂😂😂😂
Yaaani idrarda da görürmüyüz? benim yarın 6.gün olıyo transfer günü dahil

Back
X