- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
bilemiyorum sizi ben 6. gün idrar testi yapicam erken hamilelik testindenBen o zamn transfer dahil 7. Gun de test yapsam idrarda anlarim. Haftaya cuma test yapılamaz o halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum sizi ben 6. gün idrar testi yapicam erken hamilelik testindenBen o zamn transfer dahil 7. Gun de test yapsam idrarda anlarim. Haftaya cuma test yapılamaz o halde
KızlarSalı yap bari tam 1 hafta olsun. Daha çok erken değilmi. Ben söz verdim ilk kan yapıcam cumartrsiTestmi alsam yarın aklımı çeldiniz![]()
![]()
Evet ya çok şaşırdım, güldüm sende gül o sonuç sonuç değil biliyorsun dimi 15dk oyalanfınben haftaya cumaya kadar nasil bekliycem bilmiyorum ya. Zaten biraz önce gidip yapip negatifj gordum aldim ağzımın payini
Zaten kendime 2. Tedaviyi planladim. İnanılmaz rahatladım. Evde volta atip durdum. Simdi de modern family dizisi var onu izliyorum.Evet ya çok şaşırdım, güldüm sende gül o sonuç sonuç değil biliyorsun dimi 15dk oyalanfınDaha çok erken.
Canim doktora sormadan hic ilac icme.Kızlar bende sinüzite bağlı alerji var bugün aşırı damak ve kulak kaşıntım var.Bir tane zyrtec içsem birşey olurmu acaba bilginiz varmı?
Doktoruma msj attım ama görmedi bugün pazar rahatsız etmek de istemedim.Hiç içmek istemiyorum ben de ama boğazım damağım kaşımaktan acıdı artıkCanim doktora sormadan hic ilac icme.
Canim ilac icme. Bana ozellikle dediler. Ilac icme diyeDoktoruma msj attım ama görmedi bugün pazar rahatsız etmek de istemedim.Hiç içmek istemiyorum ben de ama boğazım damağım kaşımaktan acıdı artık![]()
Ben de senin gibiydim canım verdim 6.gün kan dşrek idrarla da uğraşmadım silik çizgi mi Arıcam dedimvalla ben yapicam canim yalan yok
ama sana bisey diyemem beklemeyi sevmiyorum dayanamıyorum ben
Kuzumm 6. Gunde ciktiysa acaba ikiz falan mi senin?Ben de senin gibiydim canım verdim 6.gün kan dşrek idrarla da uğraşmadım silik çizgi mi Arıcam dedim![]()
Yarınmı Ne zaman yapcaksin??valla ben yapicam canim yalan yok
ama sana bisey diyemem beklemeyi sevmiyorum dayanamıyorum ben
Salı günü canım kontrolüm var 2 embiryo transfer edildi ama 5.gün embiryosu 6.gün kanda çıkıyor normalde de zaten.Kuzumm 6. Gunde ciktiysa acaba ikiz falan mi senin?
Transfer dahil 6. Gun mu kan verdin canim?Salı günü canım kontrolüm var 2 embiryo transfer edildi ama 5.gün embiryosu 6.gün kanda çıkıyor normalde de zaten.
benim şuan 3. gün canim 3 gün sonraYarınmı Ne zaman yapcaksin??ben bekkicem sanırım yaa düşününce bile kalbm hızlanıyor
Evet canımTransfer dahil 6. Gun mu kan verdin canim?
valla canim erken gebelikte çok silik cikmiyo benim baya belliydiBen de senin gibiydim canım verdim 6.gün kan dşrek idrarla da uğraşmadım silik çizgi mi Arıcam dedim![]()
Sen ne zaman transfer oldun canımTransfer dahil 6. Gun mu kan verdin canim?