- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Ya şimdi çıkıyor yine merak ediyorsun acaba değer ne diye çıkmazsa diyorsun idrarda belki yoktur kanda vardır en garanti kan olduğu için öyle yaptımvalla canim erken gebelikte çok silik cikmiyo benim baya belliydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şimdi çıkıyor yine merak ediyorsun acaba değer ne diye çıkmazsa diyorsun idrarda belki yoktur kanda vardır en garanti kan olduğu için öyle yaptımvalla canim erken gebelikte çok silik cikmiyo benim baya belliydi
Tuzlu gargara yapsan tada sirkeli birz rahatlatir bence bende alerjigim malesef zorDoktoruma msj attım ama görmedi bugün pazar rahatsız etmek de istemedim.Hiç içmek istemiyorum ben de ama boğazım damağım kaşımaktan acıdı artık![]()
Tamam canım denicem sağolTuzlu gargara yapsan tada sirkeli birz rahatlatir bence bende alerjigim malesef zor
Kuzum biz seninle aynı gün transfer olmadık mı 4 Ağustos değil mi senin deYaaani idrarda da görürmüyüz? benim yarın 6.gün olıyo transfer günü dahil
İnaşşalh yükselir değeri ben geçen transferimde yaşadım 10. Gün 16 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 11 çıktı ve doktor ilaçları bıraktırdı sonra da regl oldum inşallahhh ablanınki değildir iki gün sonra tekrarlayın testi iki katı artarsa kimyasal olmayabilirKızlar ablam 5.gün embriyo transferi oldu 2.kez bugün transferin 8.günü değer 9 kusuratlı çıktı. Doktor kimyasal olabilir demiş. Bu tarz durumlar yaşayan ya da duyan var mı. Bizim için seneler sonra bir umut oldu bu sizce daha sonradan yükselme imkanı var mı
evet en doğrusu direk kan canim o konuda sonuna kadar haklisinYa şimdi çıkıyor yine merak ediyorsun acaba değer ne diye çıkmazsa diyorsun idrarda belki yoktur kanda vardır en garanti kan olduğu için öyle yaptım
Size de ablama da dua edeceğim inşallah güzel haberler alırızİnaşşalh yükselir değeri ben geçen transferimde yaşadım 10. Gün 16 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdım 11 çıktı ve doktor ilaçları bıraktırdı sonra da regl oldum inşallahhh ablanınki değildir iki gün sonra tekrarlayın testi iki katı artarsa kimyasal olmayabilir
yok listeye yanlıs girilmiş benim transfer günüm 5. agustosKuzum biz seninle aynı gün transfer olmadık mı 4 Ağustos değil mi senin deeğer benimle aynıysan transfer günü de dahil yarın 7.gün oluyor
Aaaa ben aynı gün olduk sandım kuzum anladım o zamanyok listeye yanlıs girilmiş benim transfer günüm 5. agustos![]()
Evet maalesef kiHayırlısı olsun kuzum yapışıklık rahimde mi?
Biz senle aynı gün mu transfer olduk. Cuma mi oldun sen de?benim şuan 3. gün canim 3 gün sonra![]()
Canim bu süreçte kan gelmesi kanama olması normalmiş. Kullanılan ilaçlarla alakalıymis. Transfer sonrasi doktor beni bilgilendirmisti.Kızlar aranızda benim gibi jeli içeri verip çıkardığında kan var mı diye kontrol edip strese giren var mı çok korkuyorum![]()
Ben diğer transferlerde kan görünce hep olumsuz sonuçlanmıştı ister istemez stres oluyorumCanim bu süreçte kan gelmesi kanama olması normalmiş. Kullanılan ilaçlarla alakalıymis. Transfer sonrasi doktor beni bilgilendirmisti.
evetBiz senle aynı gün mu transfer olduk. Cuma mi oldun sen de?
hepimizde aynı korku hele bunu düşük yapana sor canim Allah düşmanıma gostermesinKızlar aranızda benim gibi jeli içeri verip çıkardığında kan var mı diye kontrol edip strese giren var mı çok korkuyorum![]()
Çokda fark yok ama 1 güncükAaaa ben aynı gün olduk sandım kuzum anladım o zaman![]()
Bende yaptım düşük maalesef bide erken doğumla bebeklerimi kaybettim en acısıda o idi evlat acısı çok ağır rabbim kimseye yaşatmasınhepimizde aynı korku hele bunu düşük yapana sor canim Allah düşmanıma gostermesin
Amin canim. Cok zordur. Insallah bu defa bu acilarini bir nebze olsun dindirecek bebeğine kavusacaksinBende yaptım düşük maalesef bide erken doğumla bebeklerimi kaybettim en acısıda o idi evlat acısı çok ağır rabbim kimseye yaşatmasın![]()