• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar transfer yapanlardan inşallah olumlu sonuçları görelim. Okuyarak herkesin heycanına ortak oluyorum😍 bizi gerçekten en iyi bu süreçleri yaşayan anlar. Başına gelmeyen bizim gibi anlayamaz kesinlikle. İlaçlardan mıdır nedir 2-3 gündğr çok duygusalım transfere yaklaştıkça. Transfer günümü iple çekiyorummm😍

Kızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu😞

İnşallah ya.bi anda çöktü moralim😞
Bozma moralini yerleşmede olabilir ama normal kanamada olabilir normal derken baan bi kagit verdi hastane orda sey yaziyo bi kac damla kanama gelebilir normalmiş ama adete dönerse doktornza bilgi verin diyo .. sıkma canını ins devami gelmesimde o bi kac damla sıkıntı degil

Kızlar bişi sorucam.bugün 6. Günüm az önce 3 damla kanamam gelmiş ama peçeteye devamı gelmedi.çok moralim bozuldu😞
Senin icin foto da cektim 6.maddeyi oku istersen🤗

Eklentiler

• 20200810_000938.webp
    20200810_000938.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 33
Yine heycandan uyku tutmuyoooor:bicak:
Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🥺

Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🥺
Oksapar ignesi mafetti göbeğimi. Dun gözümden yaş geldi igneyi yaparken resmen. Cok canim yanıyor.

Oksapar ignesi mafetti göbeğimi. Dun gözümden yaş geldi igneyi yaparken resmen. Cok canim yanıyor.
Bende aynı iğneden kullanıyorum canım vuracağın yeri baya sıkıştır bide hemen buz koyarsan yanması daha çabuk geçiyor bende ilkte morarttım ama şimdi daha iyi yapıyorum

Bende aynı iğneden kullanıyorum canım vuracağın yeri baya sıkıştır bide hemen buz koyarsan yanması daha çabuk geçiyor bende ilkte morarttım ama şimdi daha iyi yapıyorum
Gobekten yapiyorum canim. İlk zamanlar oyle degildi transferden 5 gun once basladim ben. Transfer sonrqsi cqnimi yakmaya başladı.

Back
X