• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🥺
Aynennnnn ben oksapari koldan oluuorum dayak yenişim gibi mavi artık kollarm cok fena büyük bğyik bide kalcamdanda prolutex kalçada mor cok kötü devam edicek poztif olursa dedi blmiırm yani dövülmüs gibi olmaya devam sanieim😁

Gobekten yapiyorum canim. İlk zamanlar oyle degildi transferden 5 gun once basladim ben. Transfer sonrqsi cqnimi yakmaya başladı.
Bilemedim ki canım niye öyle oluyor benim şimdi daha rahat transferden sonra başladım ben bebişler için her acıya katlanılacak napalım

Saol canım ilgin için.şuan hafif hafif devam ediyor ve midem de çok bulandı.sabah ilk işim doktora yazmak olucak.sanırım regl oluyorum.çok üzgünüm😞
Naptin canim ? Umarm devami gelmemiştir..İnşallah adet değildir canim kırmızı mı kiı tamamen renk?

Ben eylulde başlarım herhalde. Bu defq ilacsiz tup bebek denemek isterim bir de onu deneyeyim diyorum. Bir de tüm testleri yaptircam baslamadan
Bi sürü test aliyolar aslinda başka ne varki? 😐 ama sanirim 1 adet dönemide beklemek gerekşyormus dün okudum forumda biri yazmişti bi araştir istersen ilaçsizi ben de sormstm bende cikolats kisti oldugu icin kabul etmedi

Bi sürü test aliyolar aslinda başka ne varki? 😐 ama sanirim 1 adet dönemide beklemek gerekşyormus dün okudum forumda biri yazmişti bi araştir istersen ilaçsizi ben de sormstm bende cikolats kisti oldugu icin kabul etmedi
Bir adet dönemi iste bu donem olmazsa ağustos fa regl oluruz. Eylul regl ile başlarız Ekim de toplanır diye düşündüm ben

Bir adet dönemi iste bu donem olmazsa ağustos fa regl oluruz. Eylul regl ile başlarız Ekim de toplanır diye düşündüm ben
hmm olabilir ben bu ayı direk saymadım ay ins hic gerek kalmaz hepimiz cok yorulduk yaa Allah yüzümüze gülsün valla..benim bide ilk denemem cok kez deneyenlere de Allah sabır versin , kucaklarıda boş kalmasın

hmm olabilir ben bu ayı direk saymadım ay ins hic gerek kalmaz hepimiz cok yorulduk yaa Allah yüzümüze gülsün valla..benim bide ilk denemem cok kez deneyenlere de Allah sabır versin , kucaklarıda boş kalmasın
Benim de ilk denemem canim. Insallah hic birimize gerek kalmaz. Hakkimizda hayirlisi olsun

Daha konuşmak için çok erken ama tüp. E ek tedavisinde olmayıp 1 2 ay ara vereyim sonra 2.tedaviye başlarım diyenlerin %sel olarak büyük kısmı dinlenme arasında hamile kalıyormuş. Kafa rahat. İlaçlar güzelce vücuda etki etmiş. 1 2 ay beklicem arkadaşlar varsa o arayuda iyi değerlendirsin💃bellimi olur kendiliğinden gelir Bebişlerim iz. 🙏

Al benden de o kadar canım ama tabi diğerlerine göre şuan ki transfer de içimde daha bi rahatlık bi boşvermişlik var niyeyse ama göbeğim iğneden artık çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum ben jel yerine iğne tercih ettim ama olumlu giderse kaç ay daha bu jeldir göbekten prolutex iğnesidir ne kadar devam edeceğiz acaba 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🥺
büyük ihtimalle 12. haftaya kadar devam edicez bendede var o boşvermişlik aşırı korkuyorum ya negatif olursa diye ama bir yandan da rahatlık var bende anlamadım geceleri devamlı uyanıyorum ama

Aynennnnn ben oksapari koldan oluuorum dayak yenişim gibi mavi artık kollarm cok fena büyük bğyik bide kalcamdanda prolutex kalçada mor cok kötü devam edicek poztif olursa dedi blmiırm yani dövülmüs gibi olmaya devam sanieim😁
bende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni

bende diyorum niye kolum kanadım kalkiyo ondan mi bend e dayak yemiş gibiyim ama oksapar bana çok acı vermiyo prolutex mahvetti beni
Ya bende once öyleydim 2 sini de gobekten yapiyorum. Transferden sonra tam tersi oldu. Oksapar beni mafetti. Acayip canim yanmaya başladı. Prolutex acısı sıfır yanında o derece oldu.

Back
X